Bulaşık makinesinin arkası kirlenmiştir süpürüp sileyim dedim. Öne doğru çektim ve adeta fıskiye gibi su fışkırdı. Ben de sanıyorum içerisindeki su boşalacak bekledim 1 dakika kadar. Mutfağı su bastı tabi göl oldu resmen. Hemen musluk aklıma geldi musluğunu kapattım. Temiz su hortumu varya koyu gri renkli olan. Onun bir kısmı (yuvarlak olan kısım) makinede kaldı gri kısım ise dışarıda kaldı. Galiba boru koptu. Beyaz olan kısım ikiye ayrılmış vaziyette. 2011den beri hiç değişmemişti. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Servis çağırıp yeni hortum mu almamız gerekiyor şimdi? Takmaya çalıştım takılmıyor demek ki kopmuş.
Bulaşık makinesinin arkası kirlenmiştir süpürüp sileyim dedim. Öne doğru çektim ve adeta fıskiye gibi su fışkırdı. Ben de sanıyorum içerisindeki su boşalacak bekledim 1 dakika kadar. Mutfağı su bastı tabi göl oldu resmen. Hemen musluk aklıma geldi musluğunu kapattım. Temiz su hortumu varya koyu gri renkli olan. Onun bir kısmı (yuvarlak olan kısım) makinede kaldı gri kısım ise dışarıda kaldı. Galiba boru koptu. Beyaz olan kısım ikiye ayrılmış vaziyette. 2011den beri hiç değişmemişti. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Servis çağırıp yeni hortum mu almamız gerekiyor şimdi? Takmaya çalıştım takılmıyor demek ki kopmuş.
2022 basımdır. Pegem 7li denemede sadece 1. denemesi çözüldü. 2. denemeden başlıyor ürün. Diğerlerinde çizik dahi yoktur. 50 tl
2022 basımdır. Pegem 5li denemenin hiçbirisi çözülmemiştir. Elimde fazla olduğundan denemelerimi satıyorum. 45 tl
Pazarlık payı vardır hocalarım ilgilenenler buyursun.
Koşu bandının paleti sola doğru kaymış.
İyi günler arkadaşlar. Size bir konu danışmak istiyorum. Dynamic A200 model koşu bandını kullanmaktayım. Fakat palet kısmı sol tarafa doğru iyice kaymış durumda. Sağ tarafta boşluk var. Bunu nasıl ortaya getirebiliriz? Bir de sallanıyor gibi sanki yürüdüğüm zaman. Halının üzerine koymuştuk, parke üzerinde mi durması gerekiyor? Yardımcı olur musunuz? Müşteri hizmetlerini aradım ama mesai saatleri dışındaymış açmadılar.
Koşu bandının paleti sola doğru kaymış.
İyi akşamlar arkadaşlar. Size bir konu danışmak istiyorum. Dynamic A200 model koşu bandını kullanmaktayım. Fakat palet kısmı sol tarafa doğru iyice kaymış durumda. Sağ tarafta boşluk var. Bunu nasıl ortaya getirebiliriz? Bir de sallanıyor gibi sanki yürüdüğüm zaman. Halının üzerine koymuştuk, parke üzerinde mi durması gerekiyor? Yardımcı olur musunuz? Müşteri hizmetlerini aradım ama mesai saatleri dışındaymış açmadılar.
Ptt kargoda iade süreci kaç gün
Merhaba arkadaşlar kargoyla ilgili bir şey soracağım. Hepsiburada dan 8 temmuzda 96 liralık ürün sipariş ettim ve akşam kargoya verdiler. 75 TL üzeri olduğu için kargo ücretsiz oldu. Ptt kargo da sitede hangi gün yazıyorsa o gün getiriyormuş ona dikkat etmemişim. Ürünlerimin üçünü bir kargoya, diğerini de tek şekilde ayrı bir kargoya vermişler. Bu arada verdikleri ptt kargo. Biz de 15 temmuz resmi tatil olduğundan il dışına gideceğiz annemle. Bayrama kadar oradayız, arefe günü döneceğiz. Ptt yi arıyorum sabahtan akşama kadar aradım müşteri hizmetleri açmadı. 16 sını bekletmeyin evde olmayacağız yarın hepsini getirin diyecektim. Yarınkini alırım ama perşembe günü getireceklerini alamam yani. Ne yapacağım o tek ürün ptt kargoda bekler sonra iadeye mi gider peki? Bilgi alamadım onlardan, ulaşamadım o yüzden size soruyorum. 2 hafta evde olmayacağız. İade falan olursa arayıp söylerler mi almadınız biz de gönderiyoruz hepsiburadaya diye. İade için tekrar kargo parası talep ederler mi ücretsiz gelmişti şimdi.
|
Arkadaşlar burs hakkında sorum var
|
Tercih hakkında
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 322
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.031 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar