Realme yardım
Arkadaşlar realme marka telefon kullanıyorum. Telefonun şarjı 33 w. Kablo koptu malesef. Baseus ta dahil bir sürü kablo aldım fakat şarj protokolü denilen zımbırtıyı aşıp hızlı şarj olmuyor. Ekranda hızlı şarj yazısı çıkmıyor. Orjinal kablo piyasada yok maalesef. Realme ye mail atıp yardım istedim teknosa mediamarkt a yönlendirdi.oralarda da yok. Biri bana bir fikir verebilirmi.
Kia Ceed 2024 öneri
Sevgili arkadaşlar honda city almaya karar vermemle beraber stokların bitmesi ardından fiyatlar 1030 dan1255 tl yükselmişti. Almaktan vaz geçtim. Ardından Toyota Corolla 1.5 benzinli flame xpack güvenlik paketli bakmaya başladım. Fakat şikayet varda birsürü şikayet okudum. Kendiliğinden ön cam çatlaması. Trim sesleri balatadan ıslık sesleri. Torpido çizilmesi felan derken yolda kia ceed gördüm. Bayiye gittim. Yeni ceed prestige plus full dolu gsr 2 ye uygun. Liste fiyatı 1570 iken 1430 a bırakıyor nakitte. Sizlerden yardım istiyorum sizce bu fiyata bu araba alınırmı. Güvenlik paketi takıntım var. İlla olacak. Sevgiler arkadaşlar
Vodafone ne yapmakta?
Arkafaşlar Vodafone yanımda uygulamasının üstündeki yuvarlak kutucuklarda yeni yıl hediyesi diye bir ibare belirdi tıkladığımda yeni yıl 15 gb hediyeni hemen al yazıyordu ama hediye ile ilgili herhangi bir olay yok ekran görüntüsünü size yolluyorum
kaçmaz süper 20gb
1 yıla yakındır bimcell deydim. ilk girdiğimde 20gb 750dk 42 liraya başladık.bugün gelinen nokta 56tl 15gb 750dk. hattımı türkcell e taşıdım. 20gb 1500dk 79tl. herkese tavsiye ediyorum
Çiçek sepeti market 50/25
Arkadaşlar çiçek sepeti hızlı market açılmış. İlk siparişe 50/25 veriyor. Getirme ücreti felan yok.
Bayram değil Seyran değil Eniştem beni niye öptü
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 138
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.126 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 137 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar