Sevgili arkadaşlar honda city almaya karar vermemle beraber stokların bitmesi ardından fiyatlar 1030 dan1255 tl yükselmişti. Almaktan vaz geçtim. Ardından Toyota Corolla 1.5 benzinli flame xpack güvenlik paketli bakmaya başladım. Fakat şikayet varda birsürü şikayet okudum. Kendiliğinden ön cam çatlaması. Trim sesleri balatadan ıslık sesleri. Torpido çizilmesi felan derken yolda kia ceed gördüm. Bayiye gittim. Yeni ceed prestige plus full dolu gsr 2 ye uygun. Liste fiyatı 1570 iken 1430 a bırakıyor nakitte. Sizlerden yardım istiyorum sizce bu fiyata bu araba alınırmı. Güvenlik paketi takıntım var. İlla olacak. Sevgiler arkadaşlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkasmirza -- 16 Ağustos 2024; 20:58:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kia Ceed 2024 öneri
-
-
1.4 az miktar değil. Ben olsam tercih etmem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkinci eli zayıf sanırım. Hani bizi zarar ettirirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. Şüphesiz ki golf , 308 veya astra gibi bir piyasası yok. Teklif ettikleri fiyat yukarıdaki modellerin golf hariç sıfır baz veya ikinci el olanlarına denk geliyor. Geçen sene incelemiş,kalite ve hacim olarak beğenmiştim. Gsr ile eksik güvenlik ekipmanlarını da tamamladı artik. Sık sık araba degistirmiyorsanız düşünülebilir bence. Yakın bir arakadaşımda bu serinin dizel otomatik, sw modeli var. Uzun yol yapıyor ve mühendis olmasına rağmen pek de ilgili kullanmıyor. Oldukça memnun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 17 Ağustos 2024; 15:56:56 >
Cevabınız için teşekkürler. Tercihim toyota corolla 1.5 dream xpack güvenlik paketli araçtan yana kullanacağım sanırım. Arabayı uzun yıllar kullanıyorum evet. Fakat acil bir durumda satabileceğim bir araba olsun da istiyorum
Kia ikinci elde çok kaybettirir, test ettim
corolladan çok daha iyi arabadır kia ceed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X