Şimdi Ara

2024 Citroen C4X Shine vs 2024 Opel Astra GS (Sizce Hangisi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütçem 1.450.000

Her ikisi de benzer fiyat.

• İkisi de alınabilir araçlar.

Citroen C4× Shine'a eleştirim yok fakat

Ben tercihimi Alman'dan yana kullanırdım.
  • Bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz Octavia öneriyorum, donanım olarak daha boş olsa bile mild hibrit olması ve büyüklüğü anlamında sizi tatmin edebilir. Astra GS paketi bu fiyata bulduysanız C4X'ten kesinlikle daha iyi bir tercih olur bence. C4X'in çok fazla kör noktası var ve ben sürüşünü çok beğenemedim, test sürüşü yapmanızı öneririm.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    astra
  • Bayiler pandemi zamanı burunlarından kıl aldırmıyorlardı.Hatta galericiler vasıtası ile bir çok halt yediler.

Şimdi Temmuz ayına kadar ellerindeki otomobilleri satabilme peşindeler..Paçaları tutuştu..!

• C4X EMP platformunda, B segment platformda bir araç; Jeep Avenger, Lancia Ypsilon, Opel Corsa ve Peugeot 208 ile kardeş platform.

Astra EMP2 platformunda, DS4 ve 308 ile kardeş, bir üst segment yani.

Dolayısıyla bu ikisi arasında segment farkından Astra alınır.

• Astra daha sportif duran, görünümü daha genç işi bir araç, sürüş keyfi kesinlikle C4X ten daha iyidir ama altı yere çok yakın. C4X ise daha aile kullanımı odaklı, altı yerden yüksek, bagajı geniş bir araç. Motor-Şanzıman aynı zaten, gerisi sizin aracın tipini sevmeniz ve ihtiyaçlarınız ile alakalı. Ben mesela 2 çocuklu bir Aile babası olduğum için Astra'yı aklımdan bile geçirmedim araç bakarken. Grandland baktım ama olmadı, C4X aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 5 Haziran 2024; 11:17:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C4X havuz araçlarımız şuan...

geniş, yüksek gidiyorsun, yol konforu ve süspansiyonları güzel

aile için daha kullanışlı uygun...

ancak Astra tasarımını nedir öyle arkadaş....

muazzam... bu segmentte 2024 için etkileyen dönüp bakmak istediğim bir araç...

yanlız 1.2T ile ilgili (Triger yağın içinde çalışıyor ve şişme yapıp parçalanarak kayış parçalarını yağ filtresine atıyor ve motoru kucağına alıyorsun)

bu motora çok dikkat etmek gerekiyor...geçen sosyal medya'da bir arkadaş dile getirmiş hatta mühendis bir arkadaş aparat geliştirmiş...)

https://www.instagram.com/reel/C7wkaSeoDaS/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• mazi09 M kullanıcısına yanıt

Motor aynı, şanzıman aynı, grup aynı ama biri fransız biri alman mı şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 5 Haziran 2024; 11:47:32 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Şu açıdan önemli bence, Misal C4X İspanya fabrikası üretimi ve işçilik vasat, Astra Almanya fabrikası üretimi (yanlış bilmiyorsam) ve bence işçilik daha iyi seviyede.

• Calbor C kullanıcısına yanıt

Hazır bulmuşken, Neden? diye sorsak ayıp olmaz herhalde.

yeni nesil Alman'ı bilmiyordur veya unutulmuştur...2024 Citroen C4X Shine vs 2024 Opel Astra GS (Sizce Hangisi?) 

artık salonu mutfağa katılmış bir fransız sömürgesi kimliği unutturulmuş...

OPEL'i Z ve Alfa kuşağına sormak lazım...

• Calbor C kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için sağolun, ben son kasası zannettim ama bir önceki kasadan şikayetçisiniz siz. Neredeyse tüm markalarda olan genel kalite düşüşünün sonuçları gibi sanki.

• 1.2 motordaki lspi sorunu ve servislerin leş gibi olması göz ardı edilirse alınabilir, ayrıca astra için söylüyorum bazı trimlerde enjeksiyon çapakları mevcuttu, kaliteli bir araç değil maalesef.

Opel Mokka mesela.

Lastikler Michelin

Motor Citroën HDi

Şanzıman Aisin Japon

Farlar Valeo

Üretim yeri Fransa

Arabada Almanya ya dair hiçbir şey yok.

• Merhabalar,

Bende aynı ikilem arasındayım. 2 araçla da test şürüşu yaptım. C4X konfor odaklı gaz tepkileri ve ivmelenmesi biraz geç, astra GS daha atik gaz tepkileri daha iyi. Ikisin de artıları eksileri var ama genel olarak birbirine denk araçlar. Fiyat olarak astra ya 1.515 milyon TL, C4X e 1.300 milyon TL fiyat verdiler.

Kalbim astra mantığım C4X diyor.

Bu gidişle 6 yaşında ki oğluma arabaları gösterip o hangisini söylerse onu alacağım 😁

Değerli forum üyelerinin fikirlerine açığım benim gözümden kaçan noktalar varsa bu araçları kullanan arkadaşlar cevap verirse faydası olabilir

• Astra çok daha kaliteli bir araç. İkisinin içinde vakit geçirince farkı anlıyorsunuz. Ama Astra ile 2 yetişkin 2 çocuk seyahat üzerine çıkılmaz. Arka taraf oldukça dar, bagaj alanı da dar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.