2022 c3 aircross var değiştirelim diyoruz Megane elektrikli olması çekiyor yeni araçlar artık elektrikli geliyor ama arka koltuklar sıkıntılı sanırım Austral daha heybetli ve güzel gözüküyor ama hybrid yani aslında benzinli birde austral için sözlükte birçok kişi rüzgar sesi aldığını söylemiş c3a da da bu sorun var nefret ettiğim bir durum 2 milyon para verip rüzgar sesi almak istemiyorum |
Renault Megane vs Renault Austral Hangisi Alınır ? elektrik vs hybrid
-
-
Günümüzde Petrol fiyatlarının ülkemizde her ay artış göstermesinden dolayı Elektrikli otomobillere talep ve ilgi artmaya başladı.
Hala bazı soru işaretleri var.Batarya ömrü ne kadar olacak ve bittiği zaman ne kadar masraf açacak.Ama asıl önemlisi menzil konusu bence.Mesela çok satan MEGANE E-TECH otomobilin fabrika menzili 450 KM.Çok soğuk ve çok sıcak havalarda 300 KM olacağını düşünüyorum.Şehir içinde tatminkar görülse bile uzun yollar için ideal değil.
1000 KM menzili olan otomobiller bir kaç sene içinde çıkacaktır.Menzili artmış otomobiller çoğaldıkça şimdi çok satılan Otomobiller 2. elde çok değer kaybedecektir.
Bence biraz daha ( Elektrik otomobillerin oturması ve menzil batarya vs.) beklemekte fayda var.
Hybrid motor seçeneği şu an için bence ideal gözükmekte.
Lakin almadan önce canlı olarak almak istediğiniz otomobilleri inceleyin ve test sürüşleri yapıp daha iyi karar vermiş olursunuz.
-
3008 allure 1.6
austral full artı full 1.735
hangisi daha mantıklı
-
Merhaba Renault Full+ Full demişsiniz bu Full paket içinde ( Gelişmiş Güvenlik Paketi21.750 ₺ ve Koltuk Konfor Paketi (Konfor Paketi + Kayar Arka Koltuklar)60.250 ₺ vede Gelişmiş 4Control93.000 ₺ ) bu paketler varsa yada Gelişmiş Güvenlik Paketi21.750 ₺ varsa ilk tercihim Renault Austral modeli olurdu.Bu donanımlar yoksa en önemlisi Gelişmiş Güvenlik Paketi dahil değilse tercih etmezdim.Üstelik Renault çıkardığı modellerin bazılarını 1 kaç sene sonra üretimden kaldırıyor ve yedek parça sorunu çıkıyor.
Pejo 3008 suv alacaksam tabiki imkanınız varsa GS paketi tercih ederdim çünkü Gelişmiş Güvenlik Donanımları STANDART ve ekstra donanımlara para ödemiyorsunuz ve sizin tercih ettiğiniz ALLUR modelinde ise bu paketteler opsiyonel olarak bile yok sanırım.
Neden Gelişmiş Güvenlik Paketinde israr ediyorum.Çünkü Şehir içinde artık tüm araçlarda olması gereken ve kazaları engelleyen önemli donanımlar bence.Ama o kadar çok para verip üstüne bu vs.donanımlara da ekstra para verilmesi benim kabul edeceğim bir şey değil.
Tercih edermisiniz bilmiyorum ama KIA Sportege Mini Hybrid Prestige ( Bir çok donanım standart ) hatta biraz daha uygun fiyatlı Hyundai KONA ( Bir çok donanım standart ) değerlendirebilirdi.
Bence nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu kadar çok yüksek ederler verecekseniz mutlaka markaların bayilerine gidin bilgi alın inceleyin vede test sürüşü yapıp sonra karar veririn
Benzer içerikler
- türkiye"de hız sınırı olmayan yollar
- kumandalı egzoz muayeneden geçer mi
- gaza basınca devir yükselip düşüyor
- akü kutup başı sökmenin faydaları
- kızılay ücretsiz otopark
- skoda fiyat listesi 2024
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- bmw x5 2024 fiyat
- mg 2024 fiyat listesi
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X