Şimdi Ara

2024 Citroen C4X Shine vs 2024 Opel Astra GS (Sizce Hangisi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2024 Citroen C4X Shine vs 2024 Opel Astra GS (Sizce Hangisi?)

2024 Citroen C4X Shine vs 2024 Opel Astra GS (Sizce Hangisi?)

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Ön taraf far tasarımı C5 ac a benzeyecek gibi duruyor.

Arabanın model isminin yazdığı yeri bile kamufle etmişler, hiç anlaşılmıyor tipinden ne model olduğu.2024 Citroen C4X Shine vs 2024 Opel Astra GS (Sizce Hangisi?) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 8 Haziran 2024; 10:11:22 >
  • Citroen in marka algısı düşük ülkemizde 2. elde de ilerde üzecektir. Aynı grubun çatısı altında olmasına rağmen Alman Astra alır her türlü bu düelloyu. Bu 2'sinden ayrı Ford Focus HB modeline bakmanızı tavsiye ederim.

• İkisi de PSA grubunun araçları. Dolayısıyla hede hödö edenleri çok da dikkate almamak lazım. Aaaaabi opell tabi ki aaabiii, ya da citroen abi çok az yakıyor abiii diyenleri bi kenara bırakırsak; ikisi de kullanım amacına göre farklılaşan araçlar. Biri konfor ve yüksek iç hacim-bagaj hacmiyle ön plana çıkıyor, diğeri performans ve şıklığı ile ön plana çıkıyor. Evli ve kedi sahibi biri olarak tercihim C4X'ten yana olur. İki-üç kişiden fazla aileler için Astra almak zulüm olur. Verdiğin paraya küfredersin bazen.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    İkisine de sahip oldum, 10 ay c4 ahşne bold 1.2 155hp, 11 ay c4x shine 1.2 130 hp, 9 ay 2023 astra gs 1.2 130 hp kullandım.

2024 astra gs dediğiniz için,kullandığım 2023 GS ile alakası olmadığını belirtmek isterim. Benim kulşandığım astra gs şuanki ultimate donanımına çok çok yakın.

Ben astrayı yol tutuşu, yüksek hızlarda kabin içi sessizliği ,donanım ve az da olsa daha az yaktığı için (sürtünme az) daha çok sevdim. (Matrix far, elektrikli hafızalı koltuk ön cam resistansı, agr koltuk vs vs)

Lakin eşim ise daha çok c4 ve c4x 'i seviyordu,zira daha konforlu ve yüksek diye.

Bu tercih ve beklenti meselesi,neye daha önem veriyorsanız.

Fakat şunu da kesin belirtmek isterim 202t astrda gs dediğiniz için güzel donanımlar ortadan kalkıyor ve c4x daha ağır basıyor. 2023 gs veya 2024 ultimate deseydiniz astra derdim.

Ek olarak, 1.2 puretech motorlu araçları fazla kullanmak istemediğim için hepsini 20 bin km öncesinde sattım ve 1.2 puretech sayfasını kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 22 Aralık 2024; 14:34:46 >

• infinite kullanıcısına yanıt
    Görseldeki araç 2023 ga veya 2024 ultimate, arkadaşın 2024 gs aracı ile çok alakasız, 2024 ga bu araca göre çok boş bir araç 2023 elegance gibi birşey

Bu arada astra başlığındaki güncel bir durum

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160259619
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.