Şimdi Ara

yağmur kaydırıcı,buğu önleyici spreyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağmur kaydırıcı,buğu önleyici spreyler kullanışlımı almayı düşünüyorum
    durmadan silecek çalıştırmak ve durmadan buğu giderme çabasından bıktım,sprey sıkar kuru havada gider gibi giderim kış veya yağmuru anlamam bile,birde sıcağı açtımmı tamamdır
    spreyleri alayımmı deneyenler yazsın

• Geçen kış buğulanmadan çok çektim, iyi bir sprey önerisi bende bekliyorum ağalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Geçen kış buğulanmadan çok çektim, iyi bir sprey önerisi bende bekliyorum ağalar.

+1905

Bende bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Geçen kış buğulanmadan çok çektim, iyi bir sprey önerisi bende bekliyorum ağalar.

+1905

Bende bekliyorum

Alıntıları Göster
    kalitesiz ürünlerden doalyı bugun bir forumdaş şikayet ediyordu bende kaliteli ürün tavsiyesi bekliyorum takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

+1905

Bende bekliyorum

Alıntıları Göster
    carpex marka oluyor yada automix marka falan

birde kış için ciddi işe yarar şeyler var mesela az önce arkadaş sağnak yağmurda ferenleri kökledi lastikler kaymıyor sanki uhu ile yapışmış gibi asfalta yapışıyor kar lastiği takılı

ayrıca kışın kar yağıp sabah 7 de camları buz içinde bırakınca onuda temizlemekten bıktım

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/buz-cozucu-300ml-sprey-stac-plastic-52156511

bunu deneyen varmı almayı düşünüyorum,ama hepsini birden almam tek tek alır denerim olursa diğerini alırım,para yanmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

carpex marka oluyor yada automix marka falan

birde kış için ciddi işe yarar şeyler var mesela az önce arkadaş sağnak yağmurda ferenleri kökledi lastikler kaymıyor sanki uhu ile yapışmış gibi asfalta yapışıyor kar lastiği takılı

ayrıca kışın kar yağıp sabah 7 de camları buz içinde bırakınca onuda temizlemekten bıktım

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/buz-cozucu-300ml-sprey-stac-plastic-52156511

bunu deneyen varmı almayı düşünüyorum,ama hepsini birden almam tek tek alır denerim olursa diğerini alırım,para yanmasın

Alıntıları Göster
    Bu tarz şeylere inanmazdım pek,abim elinde bir yağmur kaydırıcı olduğunu söyleyince denemek istedim.
    Kuru havada camda garip bir iz oluyor,aynı şekilde su püskürtüp silecek çalıştığında da.
    Fakaaat;şiddetli yağmurda öyle güzel işe yarıyor ki,geçen hafta akşam hayvan gibi yağmurda neredeyse silecek çalıştırmadan Sabiha Gökçen'den Mecidiyeköy'e kadar geldim.Velhasıl,sürekli uzun yol yapıyorsanız ve yağmurlu bir yerde yaşıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
    Kullandığım ürün yurtdışından alınmıştı dolayısıyla markasını bilmiyorum,tahminim buradakiler de aynı işi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Bu tarz şeylere inanmazdım pek,abim elinde bir yağmur kaydırıcı olduğunu söyleyince denemek istedim.
    Kuru havada camda garip bir iz oluyor,aynı şekilde su püskürtüp silecek çalıştığında da.
    Fakaaat;şiddetli yağmurda öyle güzel işe yarıyor ki,geçen hafta akşam hayvan gibi yağmurda neredeyse silecek çalıştırmadan Sabiha Gökçen'den Mecidiyeköy'e kadar geldim.Velhasıl,sürekli uzun yol yapıyorsanız ve yağmurlu bir yerde yaşıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
    Kullandığım ürün yurtdışından alınmıştı dolayısıyla markasını bilmiyorum,tahminim buradakiler de aynı işi görür.

Alıntıları Göster
    Bi kere aldım buğu spreyinden , hiç bi işe yaramıyor.

Klima 'yı açtıgınız anda zaten gidiyor buğu hiç fanteziye gerek yok , (sıcak da olsa A\C açık olursa anında gider buhu. )

Su kaydırmak içinde , iyi bi wax güzel sonuçlar verebiliyor. Araca sürdükten sonra genelde camada uygulama yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM BUĞULANMASI ÇÖZÜM?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Klima 'yı açtıgınız anda zaten gidiyor buğu hiç fanteziye gerek yok , (sıcak da olsa A\C açık olursa anında gider buhu. )

Su kaydırmak içinde , iyi bi wax güzel sonuçlar verebiliyor. Araca sürdükten sonra genelde camada uygulama yapıyorum.

Alıntıları Göster
    klima açınca buğu gidiyor ama klima kapatınca gene buğu geliyor
    sürekli klima aç kapa yapınca klimayı bozar,eğer klima açık kalırsa o zaman benzın cok yakar heleki sıcak vermek için klima açmakta mantıksız

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

klima açınca buğu gidiyor ama klima kapatınca gene buğu geliyor
    sürekli klima aç kapa yapınca klimayı bozar,eğer klima açık kalırsa o zaman benzın cok yakar heleki sıcak vermek için klima açmakta mantıksız

Alıntıları Göster
    Atas Hydrorep 'i yağmur kaydırıcı olarak kullanabilirsiniz. Etkisi haftalar sürüyor. Üstelik aracın kaportasına da uygulayabilirsiniz, hızlı cila olarak da işe yarar. Kaportada da parlaklık etkisi 1-2 hafta devam ediyor.

Etkili ama sonuçta yine de pek bir faydası yok. Ben ne kadar sular camdan kayıp gitse de silecekleri kullanıyorum, yağmur damlaları kayıp gidene kadar görüşünüzü engelliyor çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 8 Kasım 2012; 16:44:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Atas Hydrorep 'i yağmur kaydırıcı olarak kullanabilirsiniz. Etkisi haftalar sürüyor. Üstelik aracın kaportasına da uygulayabilirsiniz, hızlı cila olarak da işe yarar. Kaportada da parlaklık etkisi 1-2 hafta devam ediyor.

Etkili ama sonuçta yine de pek bir faydası yok. Ben ne kadar sular camdan kayıp gitse de silecekleri kullanıyorum, yağmur damlaları kayıp gidene kadar görüşünüzü engelliyor çünkü...

Alıntıları Göster
    Kullanımını tavsiye etmediğim gereksiz ürünler. Silecek ve klima o işi yapıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Kullanımını tavsiye etmediğim gereksiz ürünler. Silecek ve klima o işi yapıyor zaten.

Alıntıları Göster
    yağmur kaydırıcı özellikle sileceğin ulaşamadığı köşelerde çok işe yarıyor. kullanmadığınızda sadece sileceğin ulaşabildiği sınırlı alanı görebiliyorsunuz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

yağmur kaydırıcı özellikle sileceğin ulaşamadığı köşelerde çok işe yarıyor. kullanmadığınızda sadece sileceğin ulaşabildiği sınırlı alanı görebiliyorsunuz sadece.

Alıntıları Göster
    Camlarda buğu yapmayan kaplama teknolojileri hala geliştirilmedi sanırım. Oto endüstrisinin en büyük eksilerinden birisi.
    Yakında bu teknolojinin gelişmesi umuduyla.
  • Yagmur kaydiriciyi denemedim ama bugu giderici spreylerin yararini goremedim. Hatta tam tersi daha cok bugulanma ve leke sorunu yasadim. Motor isinana kadar klima ile isindiktan sonra kalorifer sistemini kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Camlarda buğu yapmayan kaplama teknolojileri hala geliştirilmedi sanırım. Oto endüstrisinin en büyük eksilerinden birisi.

Camlara Pimapen yaptıracaksın...

Geyik bir yana, ön cam için ısıtma olan bazı modeller var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Isıtma bazı modellerde var.

Ancak maalesef Oto sektörü, telefon, bilgisayar, tablet sektörü gibi hızlı güncelleme ve teknoloji geliştirme yapmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Isıtma bazı modellerde var.

Ancak maalesef Oto sektörü, telefon, bilgisayar, tablet sektörü gibi hızlı güncelleme ve teknoloji geliştirme yapmıyor.

Alıntıları Göster
    buğu çok problem değil de kışın ankara'da ön cam kalın buz tabakasıyla kaplanıyor geceleri. her sabah arabayı çalıştırıp 5 dk klimayı açıp bekliyorum hareket edebilmek için. buda benim bildiğim dizel araçlar için zararlı bir durum. bu sene bi buz kazıyıcı alıp kazımayı deneyeceğim, o da camı çizebilir tabi bilmiyorum. arka cam da rezistans işi çözüyor tabi kısa sürede.

• quote:

Sen boşuna sarfiyata katlanıyorsun klimayı açmadan sadece kaloriferi cama yönlendir ve buhu gidene kadar ön camlardan birini hafif aralar isen daha ucuza cam buhusundan dan kurtulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Sen boşuna sarfiyata katlanıyorsun klimayı açmadan sadece kaloriferi cama yönlendir ve buhu gidene kadar ön camlardan birini hafif aralar isen daha ucuza cam buhusundan dan kurtulursun

Sarfiyat dediğin , 10 sn'ye sürmüyor camların buhusunu almak. Hadi taş çatlasın 1dk çalıştır. O kadar sarfiyatı düşünecekseniz klimalı araç almayın derim.

• quote:

quote:

quote:

Sarfiyat dediğin , 10 sn'ye sürmüyor camların buhusunu almak. Hadi taş çatlasın 1dk çalıştır. O kadar sarfiyatı düşünecekseniz klimalı araç almayın derim.

Ben imkanlarım dahilinde istediğim arabayı istediğin donanımı ile alırım size soracak değilim haddinizi aşmayın.
    Bilinçsiz bilgilendirme yapıyorsunuz bunun hatalı olduğunu söylüyorum sizin bunu okuduktan sonra tecrübe edip aldığınız sonuç üzerine yorum yapmanız lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben imkanlarım dahilinde istediğim arabayı istediğin donanımı ile alırım size soracak değilim haddinizi aşmayın.
    Bilinçsiz bilgilendirme yapıyorsunuz bunun hatalı olduğunu söylüyorum sizin bunu okuduktan sonra tecrübe edip aldığınız sonuç üzerine yorum yapmanız lazım.

Peki bana açıklayın o zaman.

Sıcak hava ile aracınızı ısıtıyorsunuz ama A\c kapalı.

Digital klimalı araçlarda , cam bugu giderme düğmesine basınca neden otomatik olarak A\C 'yi devreye alıyor ?

Çünkü klima ortamda ki nem'i alıyor , havayı kurutuyor.

Ben size ne alıp almayacağınızı söylemedim , bu dediğim işlem ile cam bugusu 10 sn'ye içinde çözülüyor. 2008 octavia , kendi aracım , accord , jazz , clio , fluence , bütün bu araçlarda tecrübe ettim bizzat.

Bilinçsiz bilgilendirme yapıyor diyebilmen için benim anlattığımın olmayacağını ispat etmen lazım , sen gelmiş bana yakıt sarfiyatı diyorsun.

"MAKSİMUM 1 DK AÇIK KALACAK KLİMANIN YAKITINI DÜŞÜNECEKSEN , KLİMAlı ARAÇ SEÇENEKLERİNİZ ARASINDA OLMASIN BENCE"

Yazdım , sizi düşünerek. Yazdıklarımın da arkasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 8 Kasım 2012; 14:12:50 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.