Selamlar. Philips'in spreyini kullanıyordum ancak piyasada yok. Hatta yabancı hiçbir marka yok. evdeki tvler, telefonlar ve bilgisayarlar için sürekli kullandığımdan ihtiyaç oluyor. Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz markaları yazarsanız birçok kişinin faydalanacağına inanıyorum. |
Panel Temizleme Sprey/Köpük
-
-
monitör ve telefon için bunu kullanıyordum
tv için bunu alıp bir deneyeceğim
https://www.hepsiburada.com/highgenic-ekran-temizleyici-p-HBV00001BMUUL
bez olarak da bunu kullanıyorum
bahsettiğiniz ürün vatanda var bu arada telefon ile sipariş verebilirsiniz
https://www.vatanbilgisayar.com/philips-svc111310-temizleme-kiti-110ml.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 4 Mayıs 2021; 23:23:47 >
-
Tv panelinde temizlik için kimyasal madde kullanmak asla ve asla tavsiye etmem benim önerim yumuşak kadifemsi pürüzsüz dokulu bir bez ve insan nefesi ile panelin hafifçe temizlenmesi
-
Neden hocam? Bu iş için özel olarak üretilen kimyasallar değil mi bunlar. Ben 5 sene İnternet kafecilik yaptım. 30 makinenin monitörünü hergün cam sil ile sildim hiç sorun yaşamadım. Hatta yeri geldi Arap sabunuyla bile sildim. Teori değil pratik olarak birinci ağızdan söylüyorum bunu. Bahsettiğiniz olay yeni teknoloji tvler için mi geçerli, tam açıklayabilirseniz sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wiseeman
Neden hocam? Bu iş için özel olarak üretilen kimyasallar değil mi bunlar. Ben 5 sene İnternet kafecilik yaptım. 30 makinenin monitörünü hergün cam sil ile sildim hiç sorun yaşamadım. Hatta yeri geldi Arap sabunuyla bile sildim. Teori değil pratik olarak birinci ağızdan söylüyorum bunu. Bahsettiğiniz olay yeni teknoloji tvler için mi geçerli, tam açıklayabilirseniz sevinirim.Tv panellerinde üretici markalar kimi zaman farklı kaplamalar kullanabiliyorlar kimyasallar kimi zaman bu kaplamalara zarar verebiliyor işi şans bırakmak yerine en akılcı yöntem insan nefesinin oluşturduğu o buğu ile lekelenen yüzeye uygulanacak temizliktir
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
Benzer içerikler
- lg sihirli kumanda imleç çıkmıyor
- tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- lg tv ışığı yanıyor ama açılmıyor
- samsung tv kumanda uygun değil hatası
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak
- apple tv ne işe yarar
- tv box nedir
- micro led tv
- çanaksız uydu alıcısı
- miracast nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X