Şimdi Ara

Far beyazlatma/temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 model bir aracım var farların üst kısımları sararmaya başladı artık.görseldeki ürünü gördüm kullanan var mı?tamamen amatörüm denemedim buarada.

Far beyazlatma/temizleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben soda şişesiyle aparat yapmıştım, youtube videoları var bu konuda. Zor bir işlem değil zaten, iki video izleyip yaparsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evet işini görür, önemli olan zımparayı düzgün ve tam yapman.

yaparken kaputu aç ve farın etrafına kağıt bantla şerit çek ki arabanın kaporta boyasına zarar vermesin zımpara.

• Teşekkür ederim alıp deneyeyim.önce hangi numaralı zımparadan başlamak lazım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 6 Mayıs 2023; 19:14:6 >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    En düşük numaralı olandan başlayacaksınız. 800-1000 vs diye gideceksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olay zımparada bitiyor hocam. Katlar arası bir önceki katın izini kaybedene kadar nizami zımpara yapmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu set yeter de artar bile. Millet soda şişesiyle yapıyor bu işi. Pleksi yapıştırıcı zaten çok düşük sıcaklıkta buharlaşıyor. Zımpara işini güzel yapın tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Temizliği
    11 yıl önce açıldı
    FAR TEMİZLEME !
    5 yıl önce açıldı
    Panel Temizleme Sprey/Köpük
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızın farındaki aşınma durumuna göre elinizdeki zımparalardan uygun olanla başlayıp bir sonraki zımparada önceki kullanmış olduğunuz zımparanın çiziğini alarak devam ettiğiniz sürece kusursuz bir fara ulaşırsınız. İmkanınız varsa son olarak 2000 ve 3000 zımpara kullanmayı ihmal etmeyin.

Son olarakda kloraform yada pasta cila kullanarak farı parlatabilirsiniz.

• dostum far üzerindeki yanık kısmı zımpara ile alıyorsun 800-1000-1200 dediği kum 800 kum zımpara en kabası alacakların arasında.

çok bir kötü durum yoksa 1200 ile de işini görebilirsin ama çok fazla tabaka varsa 800 den başlamak daha iyi olabilir.

bende g3 pasta var mesela bunlarla uğraşacağıma g3 pasta ile işimi hallederim.

• Pasta cila aparatı oluyordu bir de, onu şarjlı matkap ucuna takıp yapsak iş görür mü?

Bir de bu set 250 lira, daha büyük seti aynı marka 350 lira görünüyor. Oto yıkama kaç lira alıyor far parlatma işlemi için?
    2020 de 50 lira demişlerdi, aklımda kalan...

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Far başına 200 istediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.