Şimdi Ara

FAR TEMİZLEME !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bartez01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar YouTube de bir dünya video izledim yok buhar yok diş macunu yok pasta makinası vs vs.. sadece 15 TL tuttu sizinle paylaşıyorum ses bakmayin profesyonel değilim . Kullandığım malzemeler 4 adet su zimaparasi 800 Luk 1200 Luk 1500 Luk son olarak 2000 lik zımpara ve bı kaç parmak pasta bukadar makina vs yok . Buyrun link
    Yapım aşamaları meraklısı için videoda çektim

hakan abibeyoutube
    FAR TEMİZLEME ! MÜKEMMEL SONUÇ | headlight cleaning
    https://www.youtube.com/watch?v=_JWjxhdj8s0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slm_as -- 20 Eylül 2019; 23:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu plastik far camını icat edenlere lanet olsun. Hadi icat ettiniz, yedek parça olarak satmayanlara da lanet olsun. Arabada on bin liralık far var, camına taş gelse komple değişim diyorlar. Niye cam satmıyorsunuz diye sorunca da, efendim fabrikasyon gibi su geçirmez olmaz diyorlar. Benim fabrikasyon Volvo S60 farı beş yaşındayken kendi kendine su aldı, kenarına silikon çekmek zorunda kaldık deyince de kem küm ediyorlar... Alın size kapitalist düzen, düzülen de biziz.

K.

• FAR TEMİZLEME !

• zımparadan önce, farın kenarlarına bant çekilmeli, boyaya zarar vermesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru açıklamaya yazdım ben boya yapacağım için yapmadım biraz tez canlı olduğum için boyayı bekleyenedim

• Aynı uygulamayı yakın bir tarihte yaptım. Benim farlar seninkine göre sararmıştı. Hatta 15 yaşındaki aracın ilk kez farları temizlendi. Dışarıdan bakınca içerideki ampul bile gözükmüyordu öyle söyleyeyim.

İstediğim parlaklığı yakalayamadım ama büyük ölçüde işe yaradı. İçeridende temizlesem harika olurdu heralde.

Pasta yerine bunu kullandım ben

FAR TEMİZLEME !
  • Aaa güzel sonrada kullanılabilir

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Fiyatı nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Temizliği
    10 yıl önce açıldı
    FAR TEMİZLEME !
    5 yıl önce açıldı
    Plastik Far Temizliği
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slm_as

Fiyatı nedir
    Hepsiburadada şuan 85 TL ama ben 1-2 ay önce 60 liraya almıştım.
    Bence değmez 2 far için iş için olabilir ama bizimki keyfî değmez

Bu cila gibi bisimi yoğun mu

• Sonradan daha kötü oluyor diyorlar ama....

• geçen bir video gördüm far parlatmayla ilgili.

• Slm_as S kullanıcısına yanıt
    Pasta cila kıvamında degil ama su gibide akışkan değil.

Bezin üzerine döküp sildim direkt
  • Bir yıl sonra daha kötü olacak. Zımpara ile UV koruyucu verniğini yok ettiğin için. Üzerine yeni vernik atman gerekiyor. İyisini bilen varsa söylesin.

K.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Bir yıl sonra daha kötü olacak. Zımpara ile UV koruyucu verniğini yok ettiğin için. Üzerine yeni vernik atman gerekiyor. İyisini bilen varsa söylesin.

K.
    Vernik olmadığı zaman bir halta yaramıyor en son polisaj makinasıyla üstünden geçmek gerek yoksa yine çizikler belli oluyor o işler öyle kolay değil

• zımpara çizikleri gidiyor mu iyice pasta yapınca ? profesyonel yerler en son üzerine tekrar vernik yapıyorlar bunun yutubada izlemiştim plastik farların üzerinde vernik varmış o güneşten yanıp gidiyor sonra plastik bozulmaya başlıyor
  • Bu plastik far camını icat edenlere lanet olsun. Hadi icat ettiniz, yedek parça olarak satmayanlara da lanet olsun. Arabada on bin liralık far var, camına taş gelse komple değişim diyorlar. Niye cam satmıyorsunuz diye sorunca da, efendim fabrikasyon gibi su geçirmez olmaz diyorlar. Benim fabrikasyon Volvo S60 farı beş yaşındayken kendi kendine su aldı, kenarına silikon çekmek zorunda kaldık deyince de kem küm ediyorlar... Alın size kapitalist düzen, düzülen de biziz.

K.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Bu plastik far camını icat edenlere lanet olsun. Hadi icat ettiniz, yedek parça olarak satmayanlara da lanet olsun. Arabada on bin liralık far var, camına taş gelse komple değişim diyorlar. Niye cam satmıyorsunuz diye sorunca da, efendim fabrikasyon gibi su geçirmez olmaz diyorlar. Benim fabrikasyon Volvo S60 farı beş yaşındayken kendi kendine su aldı, kenarına silikon çekmek zorunda kaldık deyince de kem küm ediyorlar... Alın size kapitalist düzen, düzülen de biziz.

K.
    Standart ampul takılı araçlarda farlar açık seyahat ediyorsanız içerideki aynanın kararması ile camın sararması birbirine yakın zamanda olur. Değişim izah edilebilir ama mercek hesabı bozuyor galiba.

Eski tip, özellikle yuvarlak farlarda, ayna karardığında camdan ayırmak gerekiyordu. Ucuzsa komple far takılır, camlar çöpe giderdi. Şimdi servislerin ayna değişimiyle uğraşacaklarını düşünmüyorum.

Her zaman cam tercihimdir.

• Yok mu tanıdık kaportacı?
    Ben geçen sene götürüp 20 liraya hallettirdim. Maskelemesi, zımparası, pastası, kimyasal yıkaması, özel bi kafayla parlatması, sararmaz filmi filan evde yapılacak iş değil.

• sancar10 kullanıcısına yanıt
    Yaptım gayet oldu ben öyle parasında falan değilim ben keyif alıyorum kendim malimla ilgilenmeyi egr yi boğaz kelebeğini falan da kendim yapıyorum alıyorum kolami mis napayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.