Şimdi Ara

yağmur kar suyu kaydırıcı tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yağışla arttı. yağmur ve kar sularıyla mücadele başladı. Yağmur veya kar suyunun camda kalmadan kayıp gitmesi için uyguladığınız yöntemler nelerdir?

• + olarak buğulanmaya da vardır mutlaka bir çözüm
  • Yağmur kaydırıcı diye satılıyor büyük marketler ve oto marketlerinde.Alıyorsun camı önce silip kuruluyorsun.Sonra bölge bölge sıkıp dairesel hareketlerle cama yediriyorsun.İşlem tamam..
  • bana da yan camlarda lazım su kaydırıcı

yan aynalar elektrikli olduğu için kuruyor da yan camda su kalıyor ayna görünmüyor özellikle akşam
  • cam suyu ile içten camları silsek buğulanmaya etki eder mi?
  • Nigrin nanotec cam su kaydirici seti 24 ay etkili HB de var, yada daha kısa süreli turtle su kaydirici var 1-2 ay arasında gider. İkisi de iyidir.
  • Oto cilasını yedirin ön cama. Tamamdır.
    Hem daha kalıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meşhur wd 40 ' ı deneyeceğim bir de.
  • Yağmur kaydırıcı alırken bilindik markalardan alın.Geçen sene dandik bir markanın ürününü almıştım.Ön camda beyaz bir film tabakası oluşturdu.Özellikle akşamları görüşü çok kötüleştirdi.Gidip duşakabin camına sürüyorum onu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Oto cilasını yedirin ön cama. Tamamdır.
    Hem daha kalıcı

aynen hem camlarda pırıl pırıl oluyor :))
  • Şehir içi trafikte kullanmı ben tavsiye etmiyorum. Düşük hızda giderken pek işe yaramıyor.
  • Şehir içinde kullanıyorsanız yağmur kaydırıcı tavsiye etmem. Sadece yüksek hızlarda etkili oluyor çünkü. Bir de aracınızda yağmur sensörü varsa çalışmasını etkileyebilir. Bu dediğim kaliteli ürünler için geçerli tabii. Dandik markaların ürünleri zaten bir-iki haftada işlevini yitirir.
  • Birçok marka kullandım. İçeriği birbiri ile aynı olmasına rağmen ÇBS çok daha iyi sonuç veriyor.

Ben geçen sene 5 liraya almıştım. Bu sene 10 tl olmuş.

• GÜNCEL
  • Ombrello kullanıyorum.
    Tavsiye ederim.
    En az 6 ay gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRADANUS -- 18 Kasım 2011; 10:02:01 >
  • Ben kaliteli markalardan kullandım, ahım şahım etkisini göremedim...
  • Arexons un ki oldukça etkili ve dayanıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.