Şimdi Ara

civic'in tavanındaki yağmur suyu birikintisi hakkında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta aldığım civicin tavanında yağmurdan sonra boncuk boncuk su birikintileri kalıyor. bu normal birşeymi sizdede oluyor mu? küçük küçük ama her yerinde. diğer arabalarda hiç görmüyorum. komşunun cliosu var bir damla su yok arabasının üstünde benımkınde full damlacıklar. sinir oldum vallaha.. bir de yağmu yağınca arabanın içindeyken sanki kafama düşüyor bu kadar mı ince sac var bunda..

• ACABA NİYE Kİ??

quote:

Orjinalden alıntı: acaroğlu

arkadaşlar geçen hafta aldığım civicin tavanında yağmurdan sonra boncuk boncuk su birikintileri kalıyor. bu normal birşeymi sizdede oluyor mu? küçük küçük ama her yerinde. diğer arabalarda hiç görmüyorum. komşunun cliosu var bir damla su yok arabasının üstünde benımkınde full damlacıklar. sinir oldum vallaha.. bir de yağmu yağınca arabanın içindeyken sanki kafama düşüyor bu kadar mı ince sac var bunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

ACABA NİYE Kİ??

quote:

Orjinalden alıntı: acaroğlu

arkadaşlar geçen hafta aldığım civicin tavanında yağmurdan sonra boncuk boncuk su birikintileri kalıyor. bu normal birşeymi sizdede oluyor mu? küçük küçük ama her yerinde. diğer arabalarda hiç görmüyorum. komşunun cliosu var bir damla su yok arabasının üstünde benımkınde full damlacıklar. sinir oldum vallaha.. bir de yağmu yağınca arabanın içindeyken sanki kafama düşüyor bu kadar mı ince sac var bunda..
    Cilası yeni olduğu için su damlaları dağılmıyordur. Boncuk boncuk ise, o kadarı nazar boncuğu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: müco77

Cilası yeni olduğu için su damlaları dağılmıyordur. Boncuk boncuk ise, o kadarı nazar boncuğu olsun.

Alıntıları Göster
    Boya koruma ya da müco77 nin dediği gibi cilasının yeni olmasından kaynaklıdır.

Kapılarda o damlacıklardan göremezsin muhtemelen çünkü akar gider.

Çoğu kişi o boncukcuklar için para verip cila sprey falan alıyor :)

Güle güle bin arabana :)

Sac konusunda ise evet biraz ince olduğunu biliyoruz. Dream ile diğer modeller arasında yalıtım malzemesi farkı var mı bilmiyorum ilk kez duydum bunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Boya koruma ya da müco77 nin dediği gibi cilasının yeni olmasından kaynaklıdır.

Kapılarda o damlacıklardan göremezsin muhtemelen çünkü akar gider.

Çoğu kişi o boncukcuklar için para verip cila sprey falan alıyor :)

Güle güle bin arabana :)

Sac konusunda ise evet biraz ince olduğunu biliyoruz. Dream ile diğer modeller arasında yalıtım malzemesi farkı var mı bilmiyorum ilk kez duydum bunu..

Alıntıları Göster
    arabanın fabrikasyon cilasındandır. yada ekstra boya koruma varsa yine damlacık oluşur

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

arabanın fabrikasyon cilasındandır. yada ekstra boya koruma varsa yine damlacık oluşur

Alıntıları Göster
    Ciladan...
  • +1

ön cam icinde su kaydırıcı sprey cam içlerinede anti-fog (bugu) önleyici uygularsan mukemmel bir görüş sahibi olursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk26

+1

ön cam icinde su kaydırıcı sprey cam içlerinede anti-fog (bugu) önleyici uygularsan mukemmel bir görüş sahibi olursun...
    Forumda bir arkadaş "elmayı kesip onu sürerek yağmuru kaydırabilirsiniz" demişti. İlgilenirseniz aracınızın bi köşesinde deneyip, sonra uygulayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtasarimci

Forumda bir arkadaş "elmayı kesip onu sürerek yağmuru kaydırabilirsiniz" demişti. İlgilenirseniz aracınızın bi köşesinde deneyip, sonra uygulayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    arac 0 km olduğundan cilasından kaynaklanan bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

arac 0 km olduğundan cilasından kaynaklanan bir durum

Alıntıları Göster
    Millet aracta sorun bulamayinca kafayi biriken su damlaciklarina takti. Gecenlerde de birileri aracin yikandiktan sonra dikiz aynalarindan suzulen damlalarina takmisti.

Binin, keyfinize bakin. Dert etmeyin bunlari. Bir arac bu. Sizi bir yerden alip, baska bir yere goturuyor. Yolda kalmadiktan sonra, bozulmadiktan sonra gerisine bakmayin.

Calistirin arabayi ve gazlayin!

• :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaroğlu

:))))
    sadece yağmurdan sonra oluyosa sorun yok
    ama kuru havalarda da oluyosa servise gidin derim ben :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtasarimci

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: birtasarimci

Aman ha sakın boyaya uygulamayın.Arkadaşınız muhtemelen cama uygulanmasından bahsetmiştir ki evet cama sürerseniz su tutmaz cam ama boyaya sürerseniz Elmanın içinde bulunana asitler zarar verir boyaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orjinalden alıntı: birtasarimci

Aman ha sakın boyaya uygulamayın.Arkadaşınız muhtemelen cama uygulanmasından bahsetmiştir ki evet cama sürerseniz su tutmaz cam ama boyaya sürerseniz Elmanın içinde bulunana asitler zarar verir boyaya.

Alıntıları Göster
    elmanın sapı üzümün çöpü dedikleri bu olsa gerek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

elmanın sapı üzümün çöpü dedikleri bu olsa gerek :)

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

Alıntıları Göster
    Armut o, armut armut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Armut o, armut armut

Alıntıları Göster
    armuttamı cam temizliyor ayvanın bi işlevi varmı ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

armuttamı cam temizliyor ayvanın bi işlevi varmı ayrıca

Alıntıları Göster
    elmayı tıkırdayıncaya kadar kaynatın iyice...
    haşlansın o. sonra boş bir kapta çekirdeklerini ayırın bir güzel hamur haline getirin ...

sonra araca güzelce yedirin onu....yok oluncaya kadar

yav arkadaşlar o kdr para verip araba alıp sonra elmaya armuta bırakmayın işi gözünüzü seviyim
    (arkadaşın örneği için değil genelleme yapıyorum alınmasın kimse)

bunun cila sı var yağmur kaydırıcı spreyi var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

elmayı tıkırdayıncaya kadar kaynatın iyice...
    haşlansın o. sonra boş bir kapta çekirdeklerini ayırın bir güzel hamur haline getirin ...

sonra araca güzelce yedirin onu....yok oluncaya kadar

yav arkadaşlar o kdr para verip araba alıp sonra elmaya armuta bırakmayın işi gözünüzü seviyim
    (arkadaşın örneği için değil genelleme yapıyorum alınmasın kimse)

bunun cila sı var yağmur kaydırıcı spreyi var...

Alıntıları Göster
    1 şişe cila veya kaydırıcıya kaç kilo elma geliyo?

Bir de malum kaydırıcılar var. Ondan sürsek olma mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

0 arabanın yanında lafı olmaz
    çokta birşey farketmez....elmayla çizilcek araba ondan sonra daha çok para vericen

başlık kapanmasın bu konunun her an pis geyiğe dönme ihtimali var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.