Şimdi Ara

Focus Klima Suyu Tahliye Tıkanması (önemli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar 2010 model focus tit sedan aracım bir kaç aydır küf nem kokmaya başladı bir kaç defa temizlettim ama nafile.
    geçen cumartesi günü sağ ön yolcu tarafının halısını sökünce altındaki keçenin ıslak olduğunu farkettim. aracı servise götürdüm
    ve klima suyunun tahliye borusu tıkanmış ordan halının altında su sızdırıyormuş. 80 tl ücret ödedim ve gerekli işlemleri yaptırdım.
    forumlarda okuduğum kadarı ile başka bir çok kişi aynı sorunu yaşamış bence buda kronik sorunlar arasına alınması gereken bir durum
    hayatımda hiç böyle bişi görmedim. servisede epiyce bi giydirdim. madem bu su tahliye borusunun tıkanma ihtimali var o zaman her bakımda
    kontrol edilmesi gerekir bence sizde servisinizi bu konuda uyarın. arada bir bunu konrol edin çünkü iş bununla bitmiyor.

Şimdi su almış olan keçe asla iflah olmaz bugün bir döeşemeci ile görüştüm ankarada şaşmazda cici oto hem döşemeci hemde oto kuaför usta
    işini bilen birine benziyor bir kaç gün bir çok yeri araştırıp bunda karar kıldım. p.tesi aracı bırakıcam 3 gün sürecek işlemler şöyle

1- aracın koltukları ve döşeme sökülecek
    2-tabana oden marka ısı ve ses yalıtım malzemesi döşenecek (bagaj dahil)
    3-üstüne ziftli keçe döşenecek (bagaj dahil)
    4-bu ziftli keçe ile halı arasına kimyasal bir ürün uygulanıyormuş halıdan keçeye sızmaları engellediği gibi koku önleme vs gibi bir çok faydası varmış
    5-arabadan çıkan halı güzelce yıkanıp altındaki keçe sökülecek ve yenilenerek iyice kuruduktan sonra yerine yerleştirilecek.
    6-aracın koltukları tavan kalorifer sistemi vs detaylı iç-dış temizlik yapılacak
    7-araca boya koruma yapılacak
    8-motor temizliği yapılacak

bütün bu işlemler için 750 tl fiyat ödeyeceğim.

ustanın dediğine göre kabin içi yol gürültüsü büyük oranda azalır aracınde mis gibi olur rahat rahat binersin dedi (umarım öyle olur)
    fırsat bulabilirsem uygulamanın resimleri çekip ayrıca buraya koymaya çalışıcam.
    geçenlerde burdan bi arkadaş ses yalıtımı için ziftli keçe işlemini koymuştu oda cok memnun olduğunu soyluyodu bakalım görücez.

Not: klima tahliye borusunun yerini tarif edeyim. vites kolunun bağlı olduğu konsolun yolcu tarafında siyah bir boru var ucunda ise beyaz bir bağlantı aparatı ile
    aracın gövdensine takılı bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima Gider Tıkanması
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.