Alınırmı
Casper Excalibur G870.1245-BFA0X-B Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Freedos Taşınabilir Bilgisayar
25.999,00 TL
Bütçe olarak zorla bu fiyat bandına çıktım arkadaşlar 970M ekran kartlı monster laptop kullanıyorum artık yetmiyor sizce bu bilgisayara geçsem verdiğim paraya değermi.
Fps
arkadaşlar uzun zamandır 100 120 arası sabit fps alıyordum dota da bir anda fps 30 a kadar düşmeye başladı şuan, ilk açtığımda yine 120 aradan 5 dk geçiyor başlıyor fps düşmeye çözümü varmı acaba
hz
merhaba arkadaşlar monster laptop kullanıyorum daha önce ekranı cru ile 60 hz den 75 hz çıkarmıştım.
bugün pc ye format attım format sonrası cru ile aynı işlemi yaptım ama 75 hz e çıkaramıyorum yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar keenetic extra modelini aldım modemi kurduğum odada efsane interneti daha önce hiç bu kadar iyi kullanmamıştım örnek olarak oyun oynamayı seven biriyim apex adlı oyunda 70_80 ping e şükrederken 50-55 pinge düştü internet hız testinde 34 megabit hıza ulaştı herşey güzeldi ama wifi çekimi sıkıntılıydı 10 adım ötede mutfakta wifi kopuyor sinyal zayıftı keza diğer odalarda da problemi çözemedim bu gün iade ettim bana bu kalitede internet sağlıyacak wifi bağlantısında sıkıntı çıkarmayacak bir modem önerirmisiniz 1500 TL ye kadar cevap vereceklere şimdiden teşekkürler
Telefon tavsiyesi
merhaba arkadaşlar
Yıllardır iphone kullanan biriyim 6plus ardından SE daha sonra şuanki cihaxım 8 dün telefonun kırık olan ekranı bir kere daha düşmeden dolayı iyice kötü bir hale geldi yeni bir telefon almayı düşünüyorum bana 4500TL (+, - 500tl) telefon önerirmisinis bu arada SE 2 düşünmüyorum küçük ekran deneyimi çok memnun etmemişti o sebeple android telefon önerirsenis sevinirim
Telefonda daha çok web youtube instagram w.app kullanıyorum
Arada oyunda oynayabileceğim bir telefon
Kamera aşırı iyi olmasına gerek yok
Bu arada bi kaç kişi mi 10T a52 mi11 lite gibi modelleri önerdi ve kendim bataryadan dolaya m51 i buldum fakat telefon çok ağır sanırım 5-10 gün içinde bir telefon kesin alıcam yardım edersenis sevinirim.
shift tuşu
|
klavye sorunu
|
klavyede sıkıntı
|
Yardım
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.275 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar