Şimdi Ara

Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar keenetic extra modelini aldım modemi kurduğum odada efsane interneti daha önce hiç bu kadar iyi kullanmamıştım örnek olarak oyun oynamayı seven biriyim apex adlı oyunda 70_80 ping e şükrederken 50-55 pinge düştü internet hız testinde 34 megabit hıza ulaştı herşey güzeldi ama wifi çekimi sıkıntılıydı 10 adım ötede mutfakta wifi kopuyor sinyal zayıftı keza diğer odalarda da problemi çözemedim bu gün iade ettim bana bu kalitede internet sağlıyacak wifi bağlantısında sıkıntı çıkarmayacak bir modem önerirmisiniz 1500 TL ye kadar cevap vereceklere şimdiden teşekkürler

• Muhtemelen 2.4 ve 5 i tek SSID görünecek şekilde ayarlamayıp 5 ghz de bağlandınız ve bağlantı modemden uzaklaşınca koptu. Tek SSID görünecek şekilde ayarlayıp geçşi otomatik yapmasını sağlamalısınız.
  • Öyle yaptım YouTube dan tüm ayarları izledim bir kaç forum sitesinden de yardım aldım hatta bir arkadaş canlı destek bile verdi görüntülü görüşüp çözemedik malesef dediğim gibi aslında çok güzel modemdi sinyal arttırıcılarla kullanıcak olana tavsiye ederim kesinlikle ama benim tek modemle çözmem gerekiyor o yüzden iade ettim bakalım kimse bi modem önermezse zyxsel yada Asus un modemlerin gördüm araştırırken pazartesi birini alıcam hala araştırıyorum

• Arkadaşlar tavsiyesi olan yoksa bugün tplink vr2100 modelini almayı düşünüyorum akşam 6-7 gibi sipariş vericem 1200TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.