Devlet unisinden üniversite puanıyla Hku ye geçiş için başvurdum.puanim yüzde 50 burslu kısma tuttugu halde burs hakkimin olmadığı söylendi.Nedeni ise 2016 yılında üniversiteyi kazanmam nedeniyle (uniye hiç gitmedim,2022 de ki öğrenci affıyla yeniden döndüm,okudum) artık öğrenci konumuna düşmem gösterildi.Bu konu hakkında ne yapabilirim puanım tutuyor burs verilmiyor
Yatay geçiş hakkinda
Merhaba.Devamsizlikdan kaldigim bir kaç ders var.Agnom ise 2.70 devlet unisindeyim.baska bir devlet universitesine yatay gecis mümkün mu agno ile?ayrıca merkezi yerleştirme puanı ile yerleşmek istesem de geçiş yapmak istediğim unide ben uniyi kazandigim tarihte o bölüm yoktu dolayısıyla o okulda bölüm.olmadigindan taban puanı yok.merkezi puanla geçebilir miyim
Pc temizliği ve ana kart arızası ?
Arkadaşlar pcyi saç kurutma makınası yardımı ve hafif ıslak bez vasıtasıyla ekran kartı ve rami sildim.Temizlik sonrası kasa çalışıyor lakın monitore goruntu gelmıyor.bir bilgisayarcıya götürdüm sorunun anakarttan oldugunu baska anakart takınca sorunun gittiğini söyledi ama pek inanmadım.Neden dolayı olmus olabılır?
anakart:asus Prime A320M-K DDR4 3200 MHz S+GL AM4 mATX
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 375 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware