yurtdışından taksitle telefon almak mümkün mü?
Turknet neden iss lik vermiyor
altyapı sorunu için aradılar
geçen gün 0312 ile başlayan numaradan altyapınızda sıkıntı varmış çok şikayet aldık sizde de öyle mi diye arandım fakat il dışında olduğumu bilgim dışında söyledim bu konu da başka aranan var mı gaziosmanpaşa gigafiber kullanıyorum
Fiber kablosu var aktif edilmiyor
Merhaba istanbul yenibosna da bir sanayi sitesinde çalışıyorum sitede 15 16 bloklu bir sanayi. 250 e yakın mülk var ve her mülkün camına türktelekom fiber kablosu çekti. Fakat 2 sene olacak hala asılı halde boş bırakıyorlar ve hala vdsl hizmet veriyorlar. Bununla ilgili hızlandırma işlemi nasıl yapabilirim . Ve geçen 3 aya kadar altyapı sorgulama yaparken bizim şirket vdsl 100 mbpt gösteriyordu ama 3 aydır altyapı sorgulamada altyapı yok diye başka bloğa bakıyorum altyapı var diyo başka firmaya da taşıma yapamıyorum o yüzden port gözükmüyor
Neden MTV ödeniyor?
Merhaba,
4-5 yıldır kendi arabam var ve kullanıyorum ama bugünler de kafama takılan birşey var. Yaşı benden büyük olanlar bilir belki. MTV motorlu taşıtlar vergisini niye ödüyoruz? Araba alırken zaten ötv ve kdv veriyoruz . Hani düşündüm acaba otoyollar için mi veriyoruz diye ama belediyeye ait olmayan yolların büyük bir kısmı ücretli köprüler ücretli yeni yapılan yollar ücretli. Hani arabanın doğaya verdiği zararlar için desem zarar vermesin diye 2 yılda bir 10 dk lık işlem için bir dünya muayene parası veriyoruz. Peki bu mtv neden veriliyor nerden esti de almaya başladılar bilen var mı acaba
turknet zam ve digitürk
bugün telefonda arandım bire bire anlatayım
Merhaba ....... bey
merhaba
sizi turk net ten arıyoruz kısa bir anketimiz var
buyrun
turk netten memnun musunuz
evet
o zaman yeni fiyat tarifimizi belirtmek isterim , tüm iss ler bu sene itibariyle yalın internet indirimini kaldırdı ve artık 99 tl yerine 120 tl vericeksiniz ama digitürk ile berbaer bir kampanyamız var
eee
digitürk + turk net 90 tl 50 tlsi türk net 40 tlsi digitürk 12 ay taahhüt . 12 ay sonra digitürkü iptal ediyoruz siz 50 tlye türknete devam ediyorsunuz. onaylar mısnız
hayır geçmek istemiyorum
o zaman siz bilirsiniz 120 tl ödeyin dedi yüzüme kapattı
yeni taktik haberiniz olsun
telefon numarası da 0216 205 09 12
bu laptop alınır mı ?
arkadaşlar yurtdışından bu pcyi almak istiyorum tl bazında herşey dahil 12000 tl civarı fiyat oluşuyor sizce değer mi ve bunla şuan bütün oyunlar oynanır seviye de mi
turknet modem lan hız ayarı
Merhaba,
bugün itibariyle gigafibere geçtim.Kabloyla bağlantıda 100 mbps hızı geçemiyorum wifiyle 5 gb bağlandığımda da 250 mbps gibi bir hız alıyorum ama modem sanki lan a sınır koymul gibi çözemedim yardımcı olabilir misiniz @TurkNet Destek
Laptop tavsiyesi
|
Film İzleme ve Bilardo sitesi 2 site birden
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.119 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar