Renew'dan Araç Alınır Mı?
Selamlar arkadaşlar,
Renew araç fiyatlarını tekrar Aralık ayındaki fiyatlara çekmiş, ellerinde bayağı bir egea clio falan var. Egealar otomatik ve genel olarak 665 bin fiyat yazmışlar. Sizce alınır mı tavsiye eder misiniz?
Herkese selamlar,
Bugun youtube da karşıma çıkınca artık sinirlendim ve paylaşmak istedim, bu engelli ötv mufiyeti sistemini suistimal edenler toplumsal adalet duygusunu yerle bir etmektedir. Bu ekonomik ortamda yeni çalışma hayatına başlayan gençler, 10-15 yıllık araçlara zor ulaşırken birilerinin bu ortamda böyle şeyler yapması gerçekten umutsuzluğa itiyor. Ben en başta söyleyeyim bu ötv sistemine, en pahalı vergiler ödenmesine zaten karşı olan biriyim. Şu anda en ucuz araçlar bile yüzde 80 ötv diliminde bu resmen artık kolay vergi alma yöntemi olarak hükümetin pek de vazgeçmek istemediği bir kalem olmuş. Ama asıl konuya dönecek olursak engelli muafiyeti sistemi artık revize edilmesi gerekmektedir. Bu iş bazı insanlar için 5 yılda bir araç değiştirme ve keyfiliklerle yakın akrabaların araç aldığı bir saçmalığa dönüşmüştür.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.862 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel