Herkese iyi forumlar.Arkadaşlar benim bir sorum olacak bilenler lütfen bilgilendirirse sevinirim.Makine mühendisliğinden elektronik mühendisliğine çap yapan bir ortalama fazladan kaç ders alır bilen,tecrübe eden varsa bilgilendirirse çok yardımcı olur bana.
Yatay geçiş için ortalama kasmak
Şimdiden başlıyorum Allah yar ve yardımcım olsun Uludağ Makine mühendisliğinden YTÜ makine veya olabilirse YTÜ elektronik haberleşmeye geçmeyi düşünüyorum.Detayları her sınav döneminden sonra buraya giricem.
Makine-Elektronik çap
Herkese iyi forumlar,Makine mühendisliği 1.sınıfta okumaktayım fakat elektroniğe özellikle gömülü sistemlere ilgi duyuyorum bu yüzden elektroniğe yönelmek istiyorum.Üç yolumun olduğunu düşünüyorum 1.çap yapmak ve elektroniği aynı anda yürütmek 2.yatay geçiş ile elektroniğe geçmek 3.Daha yüksek bir üniversitede elektorniğe yatay geçiş yapmaya çalışmak yada makine'ye geçip daha sonra elektroniğe çap yapmak.Aklıma takılanlar ise şunlar çap yapmak çok mu zor ve makine-elektronik çapında dönem başı kaç ders alırım 2.sorum kurumlar arası yatay geçişte gano ile bölüm değiştirme olayı varmı(Okuduğum kadarı ile var fakat kaynaklar az emin değilim).Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum yardım edin :( :( :(
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.Ben orta seviye bir üniversitede Makine Mühendisliği okuyorum fakat İTÜ yada YTÜ'ye yatay geçiş yapmak istiyorum.Aklıma takılan bir soru var.Yatay geçiş yaparken gerçekten sadece GANO'ya mı bakıyorlar yoksa bizim ÖSYM puanımıza da bakıyorlarmı çünkü araştırma yaptığımda yatay geçiş yapanların hepsi dengi üniversitelerde yatay geçiş yapmış cevaplarsanız gerçekten sevinirim.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.464 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar