Şimdiden başlıyorum Allah yar ve yardımcım olsun Uludağ Makine mühendisliğinden YTÜ makine veya olabilirse YTÜ elektronik haberleşmeye geçmeyi düşünüyorum.Detayları her sınav döneminden sonra buraya giricem. |
Yatay geçiş için ortalama kasmak

-
-
Sınavlarım 2 gün sonra başlıyor ilk sınav günümde iki sınavım var biri Türk dili diğeri Tarih 2 gün sonra geri dönüş atıcam(Zevkine yazıyorum birazda motivasyon kaynağı oluyor deli gibi görebilirsiniz ama delice değil emin olun :D)
-
İlk sınava girdik Tarih 100 TUD 80 inş TUD bb felan gelmez :D
-
El ile teknik resim dersinden nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmedim galiba.21.yy'da el ile teknik resimmi kaldı,nerede kullanıcam ? Solid biliyorum 2 dk'da yapılacak şey ile boşu boşuna zaman kaybı.Sadece geçmeyi umuyorum o dersten gerisi iyi gidiyor.Programlama bildiğim için(Python) bu dönemin bölüm dersi sayılabilecek derslerinden sadece muhtemelen teknik resimde zorlanıcam.
-
Kolay gelsin hocam,gano ile yatayda makineden sadece makineye geçebilirsiniz bildiğim kadarıyla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X