Sony Xperia 1 IV Hak.
Merhabalar. Sony Xperia 1 IV almayı düşünüyorum aşırı ısınmadan bahsediliyor. Kullanıcı arkadaşlar var ise olumsuz yanlarını yazarsanız sevinirim.
Videoda kullanılan macun nedir ?
Arkadaşlar merhaba. Linkini attığım videodaki (12:32) öyle zannediyorum vram llerin üzerine sürülen termal macundan daha kıvamlı olan bu macunun ne olduğu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bu yüzey macunun yanı sıra Termal pad kullanımı için uygun mudur. Şimdiden teşekkürler.
https://www.youtube.com/watch?v=18atK5HHQZo
Blackberry Keyone Hub Hak.
Telefonumda gmail kısmında 4 tane mail kurulu. Aynı şekilde blackberry hub uygulamasında da bu hesaplar senkron ve kurulu . Herhangi bir hesaptan gelen mail ilk olarak hub uygulamasına düşüyor ve gmail uygulamasına düşmesi yaklaşık 1-2 dk. arası sürüyor. Hub uygulamasında, sunucudan ve posta kutusundan sil dememe rağmen silinen mail ilk defa almışım gibi gmail uygulamasına geldiğinde oradan da girip silmek zorunda kalıyorum. Bu konuda yardımcı tecrübesi olan arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhabalar, Potplayer kullanıcısıyım. Madvr filtresi chroma upscaling / ngu / Sharp, very high quality seçili iken çok net, keskin aynı zamanda pürüzsüz görüntüler alabiliyordum. Fakat şimdi aynı filtrede takılmalar oluşmaya başladı. Potplayer / görüntü / video işleyicisi / madshi renderer seçili iken otomatik seç önerilen i seçtiğimde görüntü düzeliyor fakat madvr ın verdiği renk ve kesknlik kaybı maalesef ortadan kalkıyor. Nvidia denetim masası / program ayarları üzerinden potplayer için yüksek performanslı nvidia işlemcisi ve entegre grafik kartı seçeneklerini denememe rağmen bir değişiklik olmadı. Ekran kartımın madvr konusunda sıkıntı yaşayacağını pek düşünmüyorum fakat burada yazmadan önce epey döküman ve video izlememe rağmen problemi çözemedim. Bu kombinasyonu ya da yakın olan bir kombinasyon kullanan bilgi sahibi arkadaşlarım varsa sıfırdan kurulum dahi olsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Note 10 Plus görüşme kayıt hak.
Arkadaşlar merhaba. Samsung Note 10 Plus modelinde görüşme kayıt programı olarak, doğru düzgün çalışıp / kayıt yapan ve rehberdeki isimlerle veri kaydeden bir program tavsiyeniz var mıdır. Şimdiden teşekkürler.
Asus vivobook serisi alacaklar dikkat !!! ÖNEMLİ
|
Asus ssd görmüyor (çok acil)
|
|
|
Bisiklet taşıyıcı tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.093 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar