G hub yazılımında klasör atama
-
-
Hocam bende eski bir mouse olduğu için logitechin eski yazılımını kullanıyorum ama mantık sanırım aynıdır. Öncelikle direkt bir kısayol bulamadım bende şöyle bir çözüm buldum. Bir tuşa komut ata dedim ve çoklu tuş atamasını seçtim daha sonra şunları kaydettim win ve r ye aynı anda bas sonra girmek istediğin klasörün adını yaz örnek olarak ben d:\games yazdım sonra enter. Umarım anlata bilmişimdir.
-
Merhaba, çoklu tuş atamasını bulamadım komutlar arasında. Menü bu şekilde g hub üzerinde. Bahsettiğinizi yabancı bir forumda görmüştüm fakat benim yazılımda bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calaberno -- 1 Şubat 2025; 13:29:33 > -
Makroyu deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam daha kolay bir yol buldum. Gitmek istediğiniz klasörün kısayolunu masa üstüne atın. Sonra bu kısayolun özelliklerini açın ve bir kısayol tuşu atayın (ctrl + alt + shit + a gibi). Sonra bu tuş kombinasyonunu istediğiniz butona makro olarak atayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 2 Şubat 2025; 22:44:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X