Selam arkadaşlar. 1 yıldır düzenli olarak fitnessa gidiyorum. Haftada 5 gün gidiyorum her bölgemi iki defa çalıştırıyorum. Antrenmanlarımı sert yapan biriyim. Bench presste 110 kiloyu rahatlıkla kaldırabiliyorum. 45 kg dumbell ile rahatça dumbell press yapabiliyorum. Ama artık gelişimimin yavaşladığını fark ettim. 1 yıldır aynı programı kullanıyordum. Amacım hacim kazanmak, büyümek. Haftada 5 gün tek bölge antrenmanına geçmem mantıklı bir seçim olur mu sizce? Gelişimimi daha da yavaşlatır mı? Her türlü fikre ve öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.
LG 49UF7787 ekranında beyaz çizgiler oluştu
Arkadaşlar merhaba. 6 yıl önce aldığımız televizyonumuzda durup dururken böyle yatay beyaz çizgiler oluştu ve gitgide yayılmaya başlıyor. Panel değişimi yapılsa bir televizyon parası tutar mı? Ve son olarak böyle bir şey neden olur?
Letgo’da dolandırılmak üzere miyim?
Arkadaşlar selam. Bir kaç yerde daha açtım konuyu ama sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Belki birinizin başına bu tarz bi şey geldiyse yardımcı olur diye.
Apple Watch 5 almaya karar verdim ve Letgo’dan bakınıyordum bir tane buldum. 3200 TL yazmış 2900 TL’ye bırakıyor. 2. ellerinin fiyatı [4000-4500]TL arası oluyor genelde. Neyse ertesi gün gelip alayım dedim. Bana dediki “Muğla’da tatildeyim isterseniz saati sahibinden.com’a yükleyip güvenli ödeme sistemi ile satın alabilirsiniz” dedi. Böyle demesi bana bir güven verdi sonuçta satıcı bana saati kargo ile gönderecek saati kontrol edeceğim eğer bir sorunu yoksa onay vereceğim para karşı tarafa aktarılacak. İçimde yine bir sıkıntı vardı. Acaba dolandırıcı olabilir mi diye? Bir şekilde saati kargoya vermiş gibi gösterip göndermeyebilir acaba yeni bir dolandırıcılık yöntemi olabilir mi bilemedim. Yeni bir hesap açıp başka bir ürünü için mesaj attım. Fotoğraflardaki gibi cevap verdi.
Telefon numarasını falanda verdi. Aradık konuştuk. İşin içinde saati Sahibinden.com’a yükleyip güvenli ödeme sistemi ile satın alma olunca bir rahatlama geldi bana. Sizce güvenmeli miyim? Bu işin içinde bir dolandırıcılık olabilir mi? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu kilidi nasıl kaldırabilirim? Kaldırmamın veya kaldırmamamın bir zararı var mı ? Modem arayüzüne girip baktığımda aşağıdaki değerler yazıyor. Bu arada internetim Turknet. Modem markam tp-link.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.231 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları