Böyle Evler Mantıklı Mı?
Böyle yerlerde kalmış olan var mı mantıklı mıdır? 1000 liraya da var 800 liraya da. Faturalar filan dahil
İstanbul'da Yurt Çıkmazsa Ne Yapıcaz
Büyük ihtimalle çıkmayacak, çıkmayanlar geçen senelerde ne yaptılar? Ev arkadaşı nasıl olacak bulunucak tanınmayan adamla çıkılsa sıkıntı olur mu?
Veya sahibindende pansiyon gibi yerler oluyor oda kiralanıyor sanırım 1000liraya filan var böyle yerler uygun mudur kalan var mı?
Özel yurtlar çok pahalı güç yetmez
BUGÜN 00.01'DE AÇIKLANACAK (ANALİZLİ-KANITLI)
Açıklanma ihtimalinin en yüksek olduğu saatler
14.00-16.00 arası
22.00-00.01 arası
Bu saatler dışında boşuna beklemeyin.
Tahminim 00.01de açıklanacak.
Son 11 yılın 6 günü cuma günü açıklanırken bunların sadece 2'si 10-11 arasında açıklandı. Kalan 4'ün 3'ü gece açıklanırken 1 tanesi saat 15.00'te açıklanmış. Dolayısıyla bugün gece açıklanması çok olası.
Hem hazırlık ve ingilizce aradan çıkmış olur hem obp kırılmaz hem de ara vermiş kafa dinlemiş ve sosyal çevre oluşturmuş olurum. Açık lise ve mezunluk ardından çok bunaldım sıfır sosyal ortamım var yapılır mı böyle? Yapan varsa yazarsa çok memnun olurum.
Tabi daha üniler açılacak mı off
Varsa yazabilir mi lütfen? Özellikle İTÜ'den geçmiş arıyorum
İTÜ 1. Sınıf Mühendisliği Boğaziçi Muaf Tutar mı?
Ders kodları aynı değil ama belki muaf tutuyordur. Var mı bilgisi olan? İTÜ 1. Sınıftan sonra Boğaziçi mühendisliğe geçsek 1. Sınıf derslerini tekrar alır mıyız?
Soruyu genişleteyim herhangi bir üniversitede bu dersler muaf tutulur mu? Muaf tutulan dersleri Anlamak için nasıl bir yol izlemeliyiz?
.
.
Herkes mutluyken ben mutsuzum her zamanki gibi
75k mezunum 95k geldi. Çalışmamışsın demek ki diyeceksiniz ama çalïştım. Bu hayatta çalïşsam da işim rast geimiyor çalışmasam.
1. Sınıfta muafiyet ile sınıf atlanır mı?
Diyelim ki ben ODTÜ çevre mühendisliği seçtim. - 1. Sınıfta çoğu dersler ortak oluyor - sonra 1. Sınıfın sonunda ODTÜ bilgisayar mühendisliğini kazandım ve çoğu dersten muaf oldum. 2. Sınıftan başlayıp alttan birkaç ders mi alırım(giriş dersleri vs) yoksa tekrar 1. Sınıftan mı başlarım
Mezunlar doluşun! Tecrübeleriniz (ANKET)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 95
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.379 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar