Şimdi Ara

Hazırlık Okuduktan Sonra Okulu Bırakıp Sınava Hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem hazırlık ve ingilizce aradan çıkmış olur hem obp kırılmaz hem de ara vermiş kafa dinlemiş ve sosyal çevre oluşturmuş olurum. Açık lise ve mezunluk ardından çok bunaldım sıfır sosyal ortamım var yapılır mı böyle? Yapan varsa yazarsa çok memnun olurum.

Tabi daha üniler açılacak mı off 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk sene ise çok mantikli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sağlam hazırlığı olan bir okula girmen gerek. diyelim girdin. başarıyla bitirdin. sonraki sene odtü,boun,bilkent,koç,sabancı kazandın. aradan 1 sene geçmiş bilginle bu okulların hazırllık atlamas sınavlarını geçebilecek misin? çok zor oluyor çünkü bu okulların hazırlık atlama sınavları. ha ben daha ortalama okullara gireceğim diyorsan bazı okullar a2-b1 seviyedekileri de geçiriyor ama bunu geçmek için bir yıl hazırlık okumaya gerek yok. sınavdan sonra 3 ay çalışsan yine geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 16 Ağustos 2021; 21:41:44 >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

Hocam her şeyin en kötü ihtimalini düşününce hiçbir şey yapmadan evde oturmam gerekiyor Yani bir şeyleri yapmak gerek riskleri göze alıp. Hiçbir şey toz pembe olmuyor olmayacak. Boğaziçi ceng kazansan bile bir paragraf olumsuz yazı yazılabilir.

Tekrar Mezuna mı kalayım diyorsunuz? İTÜ hazırlığa gidebilirim bu arada ODTÜ de olabilir kendim de çalışıyorum ingilizce. İngilizcemi de taze tutmaya çalışırım hadi unuttum diyelim o yaz çalışır hatırlarım. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedRə -- 16 Ağustos 2021; 22:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedRə

Hocam her şeyin en kötü ihtimalini düşününce hiçbir şey yapmadan evde oturmam gerekiyor Yani bir şeyleri yapmak gerek riskleri göze alıp. Hiçbir şey toz pembe olmuyor olmayacak. Boğaziçi ceng kazansan bile bir paragraf olumsuz yazı yazılabilir.

Tekrar Mezuna mı kalayım diyorsunuz? İTÜ hazırlığa gidebilirim bu arada ODTÜ de olabilir kendim de çalışıyorum ingilizce. İngilizcemi de taze tutmaya çalışırım hadi unuttum diyelim o yaz çalışır hatırlarım. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu konuda

Risk analizi böyle yapılır. Kendine güveniyorsan yaparsın.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.