< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hazırlık Okuduktan Sonra Okulu Bırakıp Sınava Hazırlanmak

-
-
ilk sene ise çok mantikli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağlam hazırlığı olan bir okula girmen gerek. diyelim girdin. başarıyla bitirdin. sonraki sene odtü,boun,bilkent,koç,sabancı kazandın. aradan 1 sene geçmiş bilginle bu okulların hazırllık atlamas sınavlarını geçebilecek misin? çok zor oluyor çünkü bu okulların hazırlık atlama sınavları. ha ben daha ortalama okullara gireceğim diyorsan bazı okullar a2-b1 seviyedekileri de geçiriyor ama bunu geçmek için bir yıl hazırlık okumaya gerek yok. sınavdan sonra 3 ay çalışsan yine geçersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 16 Ağustos 2021; 21:41:44 > -
Hocam her şeyin en kötü ihtimalini düşününce hiçbir şey yapmadan evde oturmam gerekiyor
Yani bir şeyleri yapmak gerek riskleri göze alıp. Hiçbir şey toz pembe olmuyor olmayacak. Boğaziçi ceng kazansan bile bir paragraf olumsuz yazı yazılabilir.
Tekrar Mezuna mı kalayım diyorsunuz? İTÜ hazırlığa gidebilirim bu arada ODTÜ de olabilir kendim de çalışıyorum ingilizce. İngilizcemi de taze tutmaya çalışırım hadi unuttum diyelim o yaz çalışır hatırlarım. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu konuda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedRə -- 16 Ağustos 2021; 22:17:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MedRəHocam her şeyin en kötü ihtimalini düşününce hiçbir şey yapmadan evde oturmam gerekiyor
Yani bir şeyleri yapmak gerek riskleri göze alıp. Hiçbir şey toz pembe olmuyor olmayacak. Boğaziçi ceng kazansan bile bir paragraf olumsuz yazı yazılabilir.
Tekrar Mezuna mı kalayım diyorsunuz? İTÜ hazırlığa gidebilirim bu arada ODTÜ de olabilir kendim de çalışıyorum ingilizce. İngilizcemi de taze tutmaya çalışırım hadi unuttum diyelim o yaz çalışır hatırlarım. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu konuda
Risk analizi böyle yapılır. Kendine güveniyorsan yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X