Mondial Turismo 50 mi Kuba Blueberry Pro mu
Evet arkadaşlar bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce mondial mi yoksa kuba mı. Mondial daha uygun ve enjeksiyonlu. Kuba daha pahalı karbüratörlü.
Telefondan Sd karta taşıdığım video kayboldu
Merhabalar. 2 tane video var benim için önemli olan. Bunun bitanesi sd karta taşıdım ama video hem sd kartta yok hemde cihaz hafızasında yok kayboldu. Nasıl bulabilirim ya da ne olmuş olabilir?
Laptop Ekranda İz
Merhaba dostlar.
Geçen günlerde laptobun sol kısmının daha yeşilimsi sağ kısmının daha beyaz olduğunu farkettim. Aradan 1 gün geçti ekran tamamen pembe, yeşil oldu. Ne açarsam onun izi kalmaya başladı ekranda. Ve arka planda mor işaretler kaldı. Sonra kapattım aradan 2 3 saat geçti, teknik servis yazılımdandır dedi durduk yere düzeldi 1 gün boyunca kullandım ne bi iz ne bi sararma hiç bişey yoktu. Bilgisayarı yeniden açtım bu sefer yine aynı şekilde ekranda ne açarsam izi kaldı ve renkler birbirine karıştı. Format atıcam ama atılmıyor. C yi resetledim yine aynı. 10 saniye düzeliyor sonra yine aynı. Pc kapatıp açınca o izler gidiyor ama tekrar kullanınca aynı şekilde oluyor. Bunun sebebi, çözümü nedir.
Notebook dengesiz ekran rengi
Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce dizüstü bilgisayar ekranımın sağ tarafının bembeyaz sol tarafının ise çok hafif yeşilimsi olduğunu farkettim. Bu neyden kaynaklı olabilir? 2 tane beyaz görüntü açıyorum birisini sağ tarafa koyuyorum birisini sol tarafa, sağ taraftaki bembeyaz ama sol taraftaki hafif yeşile kaçıyor az. Çok dikkatli bakınca farkettim bende. Bilgisi olan varmı?
FM 21 Ortaklık
Merhabalar.
Daha önce steam hesabından ortak olunduğunu bilmiyordum fakat böyle bi şey varmış. Malum fiyatta çok yüksek. Var mı bu konu hakkında yardımcı olacak, ortak olalım.
Offline oynarım ve güncelleme dışında çevrimiçi olmam.
FM 19 Defans Problemi
|
Olağandışı bir giriş denemesi saptadık İnstagram
Olağandışı bir giriş denemesi saptadık İnstagram
Windows 10 Creators Update 60 FPS'te kilitlenme
|
1300 TL Telefon Önerisi
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 105
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.560 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar