Şimdi Ara

Windows 10 Creators Update 60 FPS'te kilitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Artık yemin ederim bıktım şu Windows 10'u silip tekrardan yüklemekten. Gerçekten sinirden bilgisayarı kırıcam artık bir çözüm yolu da bulamadım. 3 oldu bu Windows 10'a format atıyorum güncellemeleri her yerden kapatıyorum 1 ay geçmeden yeni bir güncelleme buluyor ve kendi kafasına göre yükleme yapıyor. Yaptıktan sonra CS ve diğer oyunlarda 60 FPS'yi geçmiyor bilgisayar ve aşırı derecede bir yavaşlama var oyunlarda. Normalde 250 FPS aldığım akıcı oyun saçma bir şekilde bu güncellemeden sonra oynanamaz hale geliyor. Çözümünü bilen arkadaşlar var mı? Kafayı yemek üzereyim.

• Bu sorun 1703 sürümünde malesef ki mevcut.

1607 sürümüne dönerseniz sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu sorun 1703 sürümünde malesef ki mevcut.

1607 sürümüne dönerseniz sorun yaşamazsınız.

Hocam merhabalar. Tam olarak hangi sürümü indirip yüklemeyelim, bende bu 1703'ten hiç memnun değilim. Arkadaşın dediği gibi CS:GO FPS sorunu var. O kadar çok konu varki, hangi versiyonu yükleyeceğimi şaşırdım :)
  • enjoyquality E kullanıcısına yanıt
    Bu sitedenhttps://tb.rg-adguard.net/index.php

Windows 10, Version 1607 Redstone 1 [Jul 2016] (Build 14393.0)

Sürümünü indirip yükleyin ve bilgisayar açılınca aşağıdaki kayıt defteri anahtarını indirip hemen çalıştırın.

Link: Windows 10 1607 İş İçin Güncel Dalı Açar + 180 Gün Ekler.reg

Sonra Windows Update'den güncelleştirmeleri yükleyin. Windows yapı numarası 14393.1593 olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Ağustos 2017; 15:29:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.