Windows 11 Saniyelerle WiFi Kopması (!)
Merhabalar, yaklaşık 4-5 aydır dizüstü bilgisayarımda evimdeki WiFi adresini bulamıyorum ve sürekli WiFi seçeneğini kapatıp açarak bulabiliyorum ve bağlandığımda 10 saniyede bir kopma yaşıyorum. (2 farklı evdeki 2 farklı modem WiFi'da denedim, sorun farksız) Çözümü idareten mobil verimi paylaşarak bilgisayarımı kullanmakta buldum ama zamanla mobil verimde de aynı kopma sorununu yaşamaya başladım.
Gerek evimdeki WiFi ağına gerekse telefonumun mobil verisine başka cihazlardan bağlandığımda sorun yaşamıyoruz. Aynı şekilde bilgisayarımı Ethernet kablosu ile de kullanabiliyorum ancak WiFi'da bir sorun olduğu aşikar. İnternetten çok sayıda video izleyip uyguladım ama hiçbir şey düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Bilgisayarım: Acer Nitro 5 AN515-58
Telefonum: iPhone 11 (Kişisel Erişim Noktası)
Windows 11: Uygun Fiyatlı Key Satın Alınarak Aktifleştirildi
Windows 11 Saniyelerle WiFi Kopması
Merhabalar, yaklaşık 4-5 aydır dizüstü bilgisayarımda evimdeki WiFi adresini bulamıyorum ve sürekli WiFi seçeneğini kapatıp açarak bulabiliyorum ve bağlandığımda 10 saniyede bir kopma yaşıyorum. (2 farklı evdeki 2 farklı modem WiFi'da denedim, sorun farksız) Çözümü idareten mobil verimi paylaşarak bilgisayarımı kullanmakta buldum ama zamanla mobil verimde de aynı kopma sorununu yaşamaya başladım.
Gerek evimdeki WiFi ağına gerekse telefonumun mobil verisine başka cihazlardan bağlandığımda sorun yaşamıyoruz. Aynı şekilde bilgisayarımı Ethernet kablosu ile de kullanabiliyorum ancak WiFi'da bir sorun olduğu aşikar. İnternetten çok sayıda video izleyip uyguladım ama hiçbir şey düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Bilgisayarım: Acer Nitro 5 AN515-58
Telefonum: iPhone 11 (Kişisel Erişim Noktası)
Windows 11: Uygun Fiyatlı Key Satın Alınarak Aktifleştirildi
Merhabalar, motosiklet tutkum yeni başladı nasipse kısa süre sonra ilk motorumu alacağım.
Kask her halükarda alınması gereken bir ekipman, malum kış da geldi eldiven ve biraz daha sonra mont ihtiyacımı karşılamaya çalışacağım.
Bir öğrenci olduğumu göz önünde bulundurarak ekonomik açıdan sarsmayacak şekilde; kask, eldiven ve mont almamı önerir misiniz?
Alırken nelere dikkat edilmeli?
Hangi markalar tercih edilmeli?
Varsa beden/kafa uyumluluğu nasıl belirlenebilir?
Teşekkürler.
Yamaha MT125 ile Başlanır mı?
Herkese merhaba.
21 yaşımdayım A2 ehliyeti için sınava girmeme az kaldı, daha önceden debriyajlı motosiklet deneyimim olmadı ama yapabileceğimi düşündüğüm için şimdiden ehliyetim varmış gibi muamele yapıyorum.
Motosiklet hayatıma başlamadan önce siz kardeşlerim, abilerimin önerilerini dinlemek isterim.
1) Üretim yılına bakılırsa birtakım 125 CC motosiklet grubuna göre daha yeni nesil olduğu için güven veriyor.
2) Racing tipi olmayıp naked tipi olması nedeniyle Yamaha MT125 ile başlamak öğrenip, yol kat etmek için mantıklı geliyor.
3) Görüntüsü oldukça hoşuma gidiyor ve o görüntüyü taşıyabileceğimi düşünüyorum.
Sorum şu ki; yeni başlayan birisi ilk motosikletini Yamaha MT125 almalı mıdır? Almadan önce nelere dikkat etmelidir? 25 Bin TL civarında alınan bir MT125'ten başım ağrıyabilir mi? Kilometresi kaç olmalıdır? Bu gibi sıkça öğrenilmek istenen sorulara basit şekilde cevaplar verebilirseniz memnun olurum. Herkese iyi günler.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.105 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motosiklet Dünyası