Merhabalar, motosiklet tutkum yeni başladı nasipse kısa süre sonra ilk motorumu alacağım. Kask her halükarda alınması gereken bir ekipman, malum kış da geldi eldiven ve biraz daha sonra mont ihtiyacımı karşılamaya çalışacağım. Bir öğrenci olduğumu göz önünde bulundurarak ekonomik açıdan sarsmayacak şekilde; kask, eldiven ve mont almamı önerir misiniz? Alırken nelere dikkat edilmeli? Hangi markalar tercih edilmeli? Varsa beden/kafa uyumluluğu nasıl belirlenebilir? Teşekkürler. |
Yeni Başlayan İçin Motosiklet Ekipmanları Nasıl Olmalı?
-
-
Merhaba kask olarak mt öneririm genel olarak güzel ve sağlam kaskları var.
Fiyat performans olarak başarılı.
Mont olarak uygun bir şey diyemem, bende dainese air frame var fakat fiyatı epey tuzlu.
Mont alırken kullanım koşullarına göre almanı tavsiye ederim, sadece yazın kullanacaksan 4 mevsim mont alma yazın pişirir.
Sadece yazın kullanacaksan yazlık, kışın kullanacaksan kışlık almanı tavsiye ederim
4 mevsim mont yazın sıcakta veya kışın soğukta tatmin etmeyebilir.
-
Teşekkür ederim.
Eldiven için fiyat/performans olacak şekilde hangi marka ve model tavsiye edersiniz?
-
Rica ederim.
Ben daha önce çinden sipariş ettiğim bir kaç tane eldivenim vardı hep onları kullandım.
O markalar burada yok, zaten pekte kaliteli değil.
En güzeli deneyip karar vermen.
-
Anladım, artık internet sitelerinde kışlık ibaresi bulunan bütçeme uygun ne varsa herhangi biriyle adım atacağım sanırım.
-
ilk etapta olmazsa olmazlar: Kask, mont, eldiven, bandana, kış kullanacaksan içlik.
Nelere dikkat etmen gerekli : Bedenine tam uygun olması şart, büyük küçük alma. Çok ucuza kaçma bunlar senin kaportan olacak çünkü.
Hangi markalar : Öğrenci olduğuna göre pahalı markaları yazmıyorum. LS2, MT, Venom, Vexo, Prosev, 4Riders.
Kaskı denemeden alma marka modele göre kalıplar farklı olabilir.
-
hangi motoru almayı düşünüyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X