Elektrikli scooter arada kaldım
Merhabalar, iyi forumlar.
Gidiş geliş toplam 5 km'lik bir mesafede işe gidip gelmek için elektrikli bir scooter almayı düşünüyorum. Daha önce elektrikli scooter hiç kullanmadım. Onvo OV-112 ve Navee N65 arasında kaldım. Onvo 1000w motoru, amortisörleri ve aksesuarları ile ilgimi çekti. N65 ise dayanıklı görünümü ile bana daha kaliteli olduğu hissi veriyor. Onun dışında hiç bir fikrim yok.
N65 fiyat : 17.200 TL - OV-112 : 18.000 TL
Bu iki ürünü kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz?
Yakın fiyatlarda olmak şartıyla başka bir ürün önerisine de açığım.
Deneyimli arkadaşlardan fikir ve öneri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bazı binalar kayıp
Merhaba. Son güncellemeden sonra (BB15) köyümde bazı binalar görünmemeye başladı. Yerleri boş görünüyor.
Ekran görüntülerinde mavi noktada bomba kulesi ve yeşil noktalarda kışlalar olması gerekirken yerleri boş görünüyor.
Asıl köyde de maalesef tek bomba kulesi ve tek kışla görünüyor. Köy düzenleme ekranında her şeyi kaldır yaptığımda yine kışlayı tek gösteriyor.
Sorunun çözümü noktasında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
- Oyunu bilgisayardan, BlueStacks emulatörden oynuyorum. Emulatör güncel.
- Güncelleme öncesine kadar böyle bir sorun yoktu.
- Hazır köy düzenleri yüklediğimde de aynı sorunu yaşıyorum.
Bu paraya alınır mı?
Arkadaşlar merhaba.
Soru ve başlık çok net.
Aşağıdaki sistemin 5000 TL'ye alınıp alınmayacağını soruyorum. Konuyu sulandırmadan verilecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.
SİSTEM ÖZELLİKLLERİ
İşlemci: Intel Xeon E5530 CPU İşlemci (2 Adet) /2.4GHz /LGA1366/8MB L3
Ram: 32GB
MSI GEFORCE GTX 1050 X 2G 2GB GDDR5 128bit
Ssd: SanDisk 240 GB SSD
Monitör: HP LP2065 - 20.1" 1600x1200
Kasa: Hp 7800 Kasa
Power Supply: 850 Watt Power Supply
Klavye - maus - hoparlör.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-2xislemci-gtx1050-32gb-ram-ssd-20-oyun-render-bilgisayari-1053157445/detay/
Type-C kablo arıyorum
Merhabalar. Resimdeki kablonun bir tarafı dişi olanından arıyorum.
Kaliteli olacak, erkek giriş tarafı L şeklinde (90 derece) olacak dişi tarafı düz de olsa olur. Yani aşağıdaki görselden tek farkı bir tarafının dişi olması.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
EDIT: Bir kaç tane ürün buldum ama bana pek kaliteli gelmedi.
Emme hortumu çap tavsiyesi
Merhabalar.
3 dönümlük muhtelif sebze ekili, damla sulama ile suladığım bir bahçem var. Bu zamana kadar sulama konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak bu yıl su seviyesi çok düştüğü için sulama konusunda sıkıntı yaşıyorum. Problemim şöyle;
Dededen kalma sağlıklı çalışan bir pancar motorum, yaklaşık 40 cm genişlikte ve 18 metre derinlikte bir sondaj kuyum var. 3'lük emme hortumu ile bu seneye kadar sıkıntısız sulama yapıyordum. Yukarıda da bahsettiğim üzere su seviyesi oldukça düştü.
Geçen yıl 7 metreden yarım gaz ile çektiğim suyun yarısını, bu yıl 9 metreden tam gaz ile "bazen" çekebiliyorum. Bazen dememin sebebi, santrifüj üzerindeki tulumba sayesinde motora kadar getirdiğim suyu motordan her denemede atamıyorum.
Soru: Mevcut çapı 3 inç olan emme hortumu çapını 2,5 veya 2 inç'e düşürsem motoru her çalıştırdığımda sağlıklı su çekebilir miyim?
Tabi 3 inçlik emme borusu ile 2 inçlik emme borusu arasında debi farkı mutlaka olacaktır.
İlgi ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Uygun işlemci tavsiyesi
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.417 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler