Merhabalar, iyi forumlar. Gidiş geliş toplam 5 km'lik bir mesafede işe gidip gelmek için elektrikli bir scooter almayı düşünüyorum. Daha önce elektrikli scooter hiç kullanmadım. Onvo OV-112 ve Navee N65 arasında kaldım. Onvo 1000w motoru, amortisörleri ve aksesuarları ile ilgimi çekti. N65 ise dayanıklı görünümü ile bana daha kaliteli olduğu hissi veriyor. Onun dışında hiç bir fikrim yok. N65 fiyat : 17.200 TL - OV-112 : 18.000 TL Bu iki ürünü kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz? Yakın fiyatlarda olmak şartıyla başka bir ürün önerisine de açığım. Deneyimli arkadaşlardan fikir ve öneri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Elektrikli scooter arada kaldım
-
-
Bu işi yapan bilinen firmalardan almak mantıklısı
Hifree G1
Xiaomi
Navee
Segway Ninebot
Sadece etiket yapıştıran
Rks,Kuba yada özellikleri yarısı veren Onvo/Onivo degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgi ve alakanız için teşekkürler tam düşündüğüm gibi bir cevap vermişsiniz.
Kısmet olursa G1 ve N65 arasında bir tercih yapacağım.
-
navee n65 kullanıyorum kısmetse hobi videoları çektiğim youtube kanalıma bununla ilgili de bir video atacam ama buraya kısaca özetlemek istiyorum.
Öncelikle cihaz epey ağır (23,5 kg) daha önceki scooterım mi pro 2 idi o 14 kg idi ve kaldırması bir yere koyması nispeten kolaydı ama navee n65 baya ağır.
diğer konu menzil konusu şimdi bu konu sizin kullanacağınız bölgeye göre değişir elbet ama ben size net bir bilgi vereyim siz üstüne kendiniz değerledirirsiniz. benim yaşadığım bölgede yokuş yok ben de 75 kg biriyim bu durumda bana tam şarjda 50- 55 km menzil veriyor artık kendi ağırlığınız ve bulunduğunuz bölgeyi değerlendirip buna göre tahmin edin. ben sıfır yokuş bir bölgede kullanıyorum.
Sorunları neler öncelikle cihaz yere çok yakın altının sürtmesi durumları olabiliyor ama yere yakınlığının en büyük sorun hissettirdiği nokta ayaklık kısmı, ayaklık cihazdan da aşağı da duruyor ve olmadık yerlere takılıyor yani bunu yapan mühendis hiç mi binmemiş dedirtiyor.
Diğer bir konu süspansiyon yok ama ben bu konuya fazla takılmıyorum yolun bozuk olduğu yerde yavaş gidiyorum ama yollarınız çok bozuksa süspansiyonlu bir model alın genel yorumum budur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X