Vatan bilgisayar tarafından Distribütör Garantili olduğu iddia edilerek satılan ürün
Vatan bilgisayar tarafından tarafıma teslim edilen ürün
Şimdi bu ürün ayıplı mal değildir de nedir?
Isıtma Sistemi Önerisi
Merhaba. Muğla Milas'ta müstakil, dubleks, 200 m2, 4+1 inşaat projemiz 2022 Mart ayı gibi başlayacak.
Zemin katta bir yatak odası, bir mutfak, bir salon ve banyo bulunacak. Üst katta ise 3 yatak odası ve banyo bulunacak ve binaya ısı yalıtımı yapılacak. Kışları daha kolay atlatabilmek adına kışın sadece zemin kat ısıtılacak ve kullanılacak. Üst katta sadece misafir geldiğinde...
Yerden ısıtma sistemi istiyoruz ama konuya da çok yabancıyız, öğrenmek istediğim bir kaç şey var;
1- Yerden ısıtma ile petek kullanılması arasında ilk kurulum maliyeti açısından yüzde kaç fark var? Veya bugünün fiyatları ile her iki sistemin ilk kurulum maliyeti yaklaşık ne kadardır?
2- Yerden ısıtma ile petek kullanılması arasında verim açısından ne gibi bir fark var?
3- Bölgede doğalgaz yok ve yakında da gelmeyecek. ne tür bir yakıt ve/veya sistem kullanımı tavsiye edersiniz?
4- Son olarak Güneş Enerjisi ile ısıtılan su ısıtma maliyetini düşürmek maksadıyla kalorifer sistemine dahil edilebilir mi?
Cevap verecek dostlara şimdiden çok teşekkür ediyorum, ayrıca bahsi geçen bölgede iş yapanlar varsa onlarla da özel olarak görüşüp anlaşırsak iş yaptırmak da isterim.
Modemi Kablosuz Router Olarak Kullanma
Merhaba. Elimde Tp-Link TD-W9960 ve Zyxel VMG3312-B10B olmak üzere 2 modem var. Bu modemlerden birini ana modem diğerini de kablosuz router olarak kullanmak istiyorum. İkisini birbirine bir data kablosu ile bağlayınca her ikisini de router olarak kullanabildim ancak ben arada kablo bağlantısı olsun istemiyorum. Bir de izlediğim videolarda router olacak modemin DHCP sunucusunun kapatılması söyleniyor. onu kapattığım zaman iki modem arasında kablo olsa da router olan ip veremiyor, elle cihaza ip tanımlamam gerekiyor. 2 gündür canım çıktı, bir yolu varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Tekli pil şarj makinesini çoklu yapma
Tekli pil şarj makinesini çoklu yapmak mümkün mü? Daha doğrusu cihazdan pile giden kablolardan paralel çeksek aynı anda daha fazla pil şarj edebiliriz miyiz?
Eğer olursa, pillerden biri şarjı dolunca cihaz şarj etmeyi durdurur mu? Bu sorun nasıl aşılır?
FLO Değişim Sorunu (Bilse bilse DH Forum bilir)
FLO x şehirdeki alınan bir ürünü y şehrinde değiştirmek istedim ama şehirdeki mağaza stoklarında aynı üründen yok. Sadece istanbul mağazalarında var. Gittiğim mağaza ürün getirtemediğini söyledi, müşteri temsilcisi de bırakın sorunu çözmeyi şikayet kaydı bile almıyor.
Ürünü outlet mağazasından gayet uygun bir fiyata aldım. (Daha doğrusu bir tanıdığım alıp bana hediye etti alırken deneme imkanı yoktu) Bu yüzden iade etmek değil bir büyük numarası ile değiştirmek istiyorum. Sizce yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Yoksa benim ayakkabı çöp mü?
1000-1500 TL arası android telefon önerisi
|
Windows 10 Temiz Kurulum
|
Anakartım Kaç GB Ram Destekler
|
MFP Lazer Yazıcı Tavsiyesi
|
Gaz Yağı Sobası Kullanan Var mı?
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 151
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.379 (Bu ay: 316)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar