Almanyadan Gelen Ps5 değişir mi ?
merhabalar dün almanyadan aldıgımız ps5 slim modelinde ilk oyuna girdigimde saçma derecede fazla ses çıkıyor disk okuyucusundan hatta oyunu ilk indirirken full çıkıyor. Acaba bir kornik sorun var mıdır diye şüphelendim almanyadan gelen ps5’i türkiye’de değiştirebiliyor muyuz ?
Almanya'dan gelirken PS5 getirmek ?
Merhabalar bu yılbaşında annem almanyaya gidecek gelirken ucuz diye bir playstation 5 almayı planlıyoruz. havaalanından geçerken bir ücret ödememek için ne yapmak gerekiyor ? sıkıntı olabilecek bir durum var mı ? kimileri kutusundan çıkartın diyor kimileri çıkartmanıza gerek yok satın alırken tax free olarak alın bir belge veriyolar diyolar bu işlemleri bilen birileri varsa en güvenli kolay yol nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Ucuz Windows 10 key’leri
Arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar alacağım. Ama zar zor bilgisayara para çıkartabildim Windows’a cıkarmamın imkanı yok gibi duruyor. Itopyadan alacağım bilgisayarı ve orda Windows 11 keyleri falan aşırı pahalı internette bazı sitelerde 50 liraya falan Windows 10 keyleri satılıyor hepsilisans gibi sitelerde. Lütfen samimi cevap verin bir sıkıntı yaşar mıyım maddi durumum direk windows keyi almaya yetmez gibi duruyor. Ayrıca bu hazır sistemi aldıgımda ben nasıl windows u yüklüyorum sonucta pc yi ilk actıgımda nasıl bir ekran karşılayacak beni ?
Oyuna girince Ekran Takılıyor
Merhabalar. Annemin iş yerinde fazladan bir monitör vardı onu eve getirdim. Eski bir monitör olduğu için vga girişi vardı benim ekran kartımda olmadıgı için bir vga kablosu ve display portu dönüştürücüsü aldım bugün bağladım. Sorunsuz çalışıyordu. Oyun girdim yan ekranda video açtım yaklasık 40 dk sonra sesler takıldı ve ekranların ikisi de karardı. Yeni monitörle alakalı olabilir diye kablolarını çıkardım ve normal bir şekilde başlatıp oyunu tekrar ana monitörümde açmaya çalıştım ama bu seferde oyun açılır açılmaz ana ekran dondu ve siyah beyaz kareler gözüktü( fotoğrafı var) kadanın içinde her şeyi söküp tekrar taktım ama yine aynısı oldu. Uzun zamandır güç kaynagımdan yogun bir fan sesi de geliyordu onun içini açıp temizlemiştim ama ondan olduğunu düşünmüyorum. Bana ekran kartı ile ilgiliymiş gibi geldi. Umarım çok ciddi bir şey yoktur. Lütfen yardımcı olun. Sistem özelliklerim şunlar.
i5 4460
amd r7 370 2gb
8gb ram
asus h81m-c
highpower eco 600w
Diablo 4 Kaldırır Mı ?
selam arkadaşlar diablo 4'ün minimum gereksinimlerine baktıgımda:
- Processor: Intel Core i5-2500K ya da AMD FX-8100.
- Memory: 8 GB RAM.
- Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R9 280.
istediği yazıyor. Bende ise:
- Processor: Intel Core i5-4460
- Memory: 8 GB RAM.
- Graphics: AMD R7 370 2GB
var. bu haliyle çok kaldırır mı emin olamadım karsılastırmalara baktıgımda bazı yerler kaldırır bazı yerler ise kaldırmaz diyordu. Yakın zamana bir tane daha 8gb ram alıp 16 gb'a gecmek istiyorum sizce bunu yaptıgım zaman kaldırabilir mi ?. Aşırı heyecanlıyım oyun icin pc'nin kaldıramamacak ihtimali üzüyor :// bi aydınlatırsanız sevinirim
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.342 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware