Şimdi Ara

Ucuz Windows 10 key’leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar alacağım. Ama zar zor bilgisayara para çıkartabildim Windows’a cıkarmamın imkanı yok gibi duruyor. Itopyadan alacağım bilgisayarı ve orda Windows 11 keyleri falan aşırı pahalı internette bazı sitelerde 50 liraya falan Windows 10 keyleri satılıyor hepsilisans gibi sitelerde. Lütfen samimi cevap verin bir sıkıntı yaşar mıyım maddi durumum direk windows keyi almaya yetmez gibi duruyor. Ayrıca bu hazır sistemi aldıgımda ben nasıl windows u yüklüyorum sonucta pc yi ilk actıgımda nasıl bir ekran karşılayacak beni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1llerm3mati -- 27 Haziran 2023; 16:56:7 >

• Windows 10 OEM kullanmış biri olarak söylüyorum bir sıkıntı olmaz. Biraz araştırın bir tık iyisini bulun.

2. olarak windowsu yükleme dediğimiz şey için 1 adet flaş bellek ve bilgisayar gerekiyor. Öncelikle bu soruyu sorduğunuza göre çok bilgi sahibi değilsiniz.

Youtube üzerinden "rufus ile windows 10 format" diye aratın. Görsel olarak yardım almanız daha iyi olacaktır. Aldığınız lisansı pro alırsanız kurulum aşamasında windows 10 pro seçin. Onun haricinde herşey standart. Kolaylıkla halledersiniz.

İyi forumlar.

• akakçeden yönlendirerek allesgo adlı yerden 15 liraya aldım , 3 defa format attım sıkıntı yok.... dijital lisans şeklinde lisanslanıyor. aynı pc olması kaydıyla...

windows 11 pro da 20 liraydı ama 10 dan 11 e ücretsiz yükseltiliyor, 10 pro daha mantıklı... 15 lira bedava şu ortamda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 1 Temmuz 2023; 22:58:54 >
  • Tek bir cihaz kullanacaksanız, yani sonra cihaz değiştirmeyecekseniz, OEM lisans kullanabilirsiniz ama önermem.

OEM'ler daha ucuz olur ve genelde OEM satarlar.

Ama sonra Windows'u başka bir cihaza taşıma durumu olacaksa, az daha para verip Retail lisans alacaksınız.

Ben Retail almıştım. 2 yıl sonra yeni bilgisayar aldığım zaman, bilgisayar daha ucuza gelsin diye FreeDos (Windows'suz) alıp, ona bu lisansı taşıyıp önce Windows 10 kuracağım, sonra da Windows 11'e ücretsiz geçireceğim.

OEM ucuzdur ama uzun vadede ekstra harcamalar yaratır. Yani, ucuz mal alacak kadar zengin olmayın  

• 1llerm3mati 1 kullanıcısına yanıt
    Key için para vermene gerek yok
    Zibil gibi key paylasılıyor çin ve rus sitelerde retail, mak ve oem..
    İnternette bul bir mak key etkinleştir..
    Bu işlere hakim degilsen;
    hwidgen ile etkinleştir
    Sonra tekrar temiz kurulum yap oto olarak etkinleştirir

Ben windowsu bu sekilde, ofis 21 proplus retail key yıllardır böle kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 17 Temmuz 2023; 14:46:6 >
  • snop02 kullanıcısına yanıt

Hwidgen ile etkinleştirince format sonrası Windows otomatik olarak etkinleşiyor ama Office Pro Plus otomatik etkinleşiyor mu? Yoksa format sonrası office için tekrar hwidgen çalıştırmak gerekiyor mu?

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Ofis için haklısın ben eksik anlatmısım,
    Ofiste retail key ise; key girdikten sonra tek tıkla internet üzerinden seçilerek etkinlestirirsin..
    Ama mak keyde herseferinde cid gruplarını girerek etkinlestirirsin..
    Ofisi için hiwidgen calısmaz, key veya farklı etkinlestirme kullanılır( tavsiye etmiyorum)
    İnternetten key bulunuyor ztn veya ucuz sekilde satılıyor..
    Ofis ve windows etkinlestirdikten sonra bunu dism++ ile instal.wim alarak iso kalıbına mont ettikten sonra temiz kurulum yapsanda hepsi etkinleştirilmis olarak kurulur..
    Anakart degiştirmedigin sürece ömürboyu kullanılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 17 Temmuz 2023; 11:31:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HFNB3PPG72F69Y8WYHY3QRR7H
    Windows 10 home key telefonla aktive ediliyor aldim gerek kalmadi isine yaran varsa kullansin
  • snop02 kullanıcısına yanıt

mass da windowsu dijital lisans olarak etkinleştiriyor

• hiç bir sıkıntı olmaz.

• adamlar can atıyor sen windows kullan diye....bedavaya da veriolar ztn.

aktif memnun pasif memnun:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.