2016 Jetta 1.4TSI Benzin Tekleme Sorunu
Herkese iyi forumlar,
Aracımda durduğu yerde (arada - sırada), boştayken 1,5 - 2,5 devir arasında gaz verdiğimde aşırı derecede titreme yapıyor. Ustaya götürdüğümde ateşleme bobinleri (hepsi) ve bujileri değiştirdi. Sorun yine devam etti. Sorun devam edince motoru açmasını gerektiğini, pompaların orasını kurum bağlamış olabileceğini söyledi. Farklı bir yetkili servise götürdüğümde "kesinlikle" motor ile alakası yok sorunun benzin şamandırasında olduğunu söyledi. Onu da değiştirdik yine olmadı. Buraya kadar hepsi ücretli oldu. En son işlem yapan usta Şanzıman kartını değiştirelim deneyelim dedi o da olmadı. Daha önce böyle bir olay başına gelen oldu mu? Aracım 132.000 Kmde. Konu hakkında değerli görüşlerinizi rica ederim.
İyi günler dilerim.
Apple Cihazlar AccesPointten kopma ya da bağlanamama sorunu
Merhabalar,
Elimizde iki adet Tplink - Eap620 HD AccesPoint bulunmaktadır. sadece Apple grubuna ait cihazlar da (Macbook, Imac, İphone) internete bağlanırken zor bağlanıyor. Bağlandıktan sonra ise sürekli kopuyor ve verim alınamıyor. Windows cihazlarda ve anroidler de böyle bir sorun bulunmamaktadır. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-Apple cihazlarda özel wifi adresini de kapatıp denedik fakat sorun devam etmektedir.
Sağlıklı günler dilerim.
Bilgisayar Windows 7 Yi kabul etmiyor.
Arkadaşlar Merhaba,
Elimde bir tane kasa var önceden windows 7 yüklüydü ama cihaz hata verdiği için format attık. Format sırasında windows 7 yi kabul etmedi. Windows 10 atıyorum sıkıntısız şekilde çalışıyor cihaz ama windows 7 attığımda formatta ilerlemiyor disk silme ekranında usbyi görmüyor usb yi görse ssd yi görmüyor. Farklı bir kasaya takip windows 7 formatı attım ama eski kasaya takınca windows başlatıyorda kalıyor. Çok garip bir durum. Biostan yapmadığım ayar da kalmadı. Konu hakkında desteklerinizi bekliyorum.
Sağlıklı günler dilerim.
Merhabalar,
Az önce yaşadığım garip bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Aylardır su faturası ödemiyordum ilk zamanlar otomatik ödeme talimatında olduğu için gözümden kaçıyordu fakat son 2 aydır fatura ödeme merkezlerine sorduğumda borcunuz yoktur diyorlardı aynı şekil İskiyi aradığımda da aynı cevabı alıyordum. Az tutarda olduğu için toplu gelebilir duyumunu almıştım etraftan. Az önce müşteri hizmetlerini aradığım da ise Şubat ayından bu yana sözleşmemin iptal olduğunu ve kaçak kullanım yaptığımı, "kaçak kullanımdan faturalandırma yapılacağını" söylediler. İşin garip yani sadece kendimin oturduğu bir dairem yok. Site içerisindeyim su sayacım bile nerede bilmiyorum. Bu zamana kadar neden bir ihbar ya da uyarı yapılmadı. Bu işlere bakan bir kaç arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre 2 şekilde sözleşme iptal olurmuş. Ya uzun süre fatura ödemezsen ya da gidip kendin iptal ettirmezsen sözleşme iptal olmuyormuş. Bunların ikisi de yok. Maksimum da 1-2 ay kaçak kullanabilirsin sonra iski gelip sayaca mühür vurup suyunu keserler sende elle açıp kullanmaya devam edebilirsin. Bu yüzden de evine gelip ihbar kağıdı bırakırlar dedi. Ama bunların hiç biri yaşanmadı. Başıma ilk defa böyle bir olay geldi. Az önce cimere şikayet ettim yapmam gereken başka bir yöntem var mıdır arkadaşlar. Konu hakkında aşırı derece de madurum. Bilgilendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
(KONU KATEGORİSİNİ YANLIŞ AÇMIŞ OLABİLİRİM KUSURA BAKMAYIN)
Herkese sağlıklı günler dilerim.
WORD TO PDF SORUNU ACİLL
Merhabalar,
AAAAA İsimli bir word dosyasını farklı kaydet üzerinden pdf olarak kaydedip açtığımda pdfın adı yerine AMAÇ yazmaktadır. Word'ün bilgi menüsünden girdiğimde başlıkta amaç yazıyor. Bunu düzelttiğimde sorunda düzeliyor ama yüzlerce word var. Hepsine tek tek yapmak zorunda mıyım?
Daha basit bir çözümü varsa desteklerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Resimler bu şekildedir;
Yazıcı Problemi
Merhabalar,
Yazıcıya çıktı gönderiyorum normal çıkmış gibi gözüküyor fakat herhangi bir kıpırdama yok yazıcı da. Yazdırma biriktiricisi hizmetini yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor (durmamış çalışır vaziyetteyken). Fakat 2 saat sonra tekrardan bu sorun devam ediyor. Hizmeti yeniden başlatmam gerekiyor. Bu sorunun kalıcı ve kesin çözümü var mı? Driver en güncel olanı yükledim. Spool temizledim. Hizmet özelliklerinden yeniden başlat yaptım ama bir türlü çözüm olmadı.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Visual Studio 2017 Publish Error
Arkadaşlar Merhaba,
Visual Studio da kodları publish ederken bu sorun ile karşılaşıyorum. Bahsettiği dosya ve klasörlere de yetki verdim. Fakat yine bu sorun karşıma çıkıyor. Tmp dosyalarına tek tek yetki vermem gerekiyor ama onunla da başa çıkılmaz. Temp temizlemeyi de denedim fakat aynı. Konu hakkında desteğinizi rica ederim.
Sağlıklı günler dilerim
RDP YAPARKEN BİR İÇ HATA OLUŞTU HATASI
Merhabalar,
RDP Yaptığım servere bağlanırken, bir iç hata oluştu uyarısı alıyorum. Bu sorun tek bir bilgisayarda değil bütün bilgisayarlarda var.
Server 2012 R2 Kullanmaktayız. Forumlarda hep bilgisayarda ayarlama yaptırmış. Fakat sorunun server kaynaklı olduğunu düşüyoruz (Bilgisayarımda yöntemleri denedim olmadı)
Konu hakkında destekleriniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar Merhaba,
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi derdim bu. Excell de tercihler sekmesinden ekleyebiliyorum ama outlookta o seçeneği göremiyorum. Konu hakkında acil desteğinizi rica ederim.
Sağlıklı Günler Dilerim.
SUNUCU BAĞLANTI SORUNU || ACİL ||
Arkadaşlar Merhaba,
Şöyle bir problemim var. Kullanıcı evden vpn ile bağlanarak mikro programı kullanacak, Clientin çalışması için sunucuya ismiyle gitmesi gerekiyor. Fakat çalıştırdan ip ile gidebiliyoruz fakat isimle gidemiyoruz. Firewall firması ile görüştüğümde herhangi bir engelleme yok. Kullandığımız vpn programı open vpn firewallın kendi programı ile de denedik onda da aynısı oldu. Bir bağlanıyor isimle bir bağlanmıyor konu hakkında desteğinizi rica ederim.
Sağlıklı günler dilerim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.384 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware