Şimdi Ara

İSKİ TARAFINDAN SÖZLEŞMEM İPTAL EDİLMİŞ VE 7 AYDIR KAÇAK KULLANIM YAPIYORMUŞUM ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce yaşadığım garip bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Aylardır su faturası ödemiyordum ilk zamanlar otomatik ödeme talimatında olduğu için gözümden kaçıyordu fakat son 2 aydır fatura ödeme merkezlerine sorduğumda borcunuz yoktur diyorlardı aynı şekil İskiyi aradığımda da aynı cevabı alıyordum. Az tutarda olduğu için toplu gelebilir duyumunu almıştım etraftan. Az önce müşteri hizmetlerini aradığım da ise Şubat ayından bu yana sözleşmemin iptal olduğunu ve kaçak kullanım yaptığımı, "kaçak kullanımdan faturalandırma yapılacağını" söylediler. İşin garip yani sadece kendimin oturduğu bir dairem yok. Site içerisindeyim su sayacım bile nerede bilmiyorum. Bu zamana kadar neden bir ihbar ya da uyarı yapılmadı. Bu işlere bakan bir kaç arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre 2 şekilde sözleşme iptal olurmuş. Ya uzun süre fatura ödemezsen ya da gidip kendin iptal ettirmezsen sözleşme iptal olmuyormuş. Bunların ikisi de yok. Maksimum da 1-2 ay kaçak kullanabilirsin sonra iski gelip sayaca mühür vurup suyunu keserler sende elle açıp kullanmaya devam edebilirsin. Bu yüzden de evine gelip ihbar kağıdı bırakırlar dedi. Ama bunların hiç biri yaşanmadı. Başıma ilk defa böyle bir olay geldi. Az önce cimere şikayet ettim yapmam gereken başka bir yöntem var mıdır arkadaşlar. Konu hakkında aşırı derece de madurum. Bilgilendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

(KONU KATEGORİSİNİ YANLIŞ AÇMIŞ OLABİLİRİM KUSURA BAKMAYIN)

Herkese sağlıklı günler dilerim.

• Arkadaşlar İski ile görüştüm. İlk bilgiyi veren arkadaş yanlış bilgi vermiş. Kaçak kullanım söz konusu değil c3 blokta bulunan kişi online başvuruda benim oturduğum c5 bloğu seçerek yanlışlıkla başvuru yapmış. Bana sormadan (işin saçmalığı burada zaten) aboneliğim iptal edilmiş. 7 Aydır c3 blokta oturan kişi c5 blokta oturan benim su kullanım faturalarımı ödemiş. Kendi kullandığı suyun faturasını hiç ödememiş. Kişi ile iletişime geçerek ödediği faturaları tutarını vermem konusunda konuştum. Böyle saçma bir olay yaşandı :) böyle bir konu yaşayan olur ise gönderiyi silmiyorum.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.