7500 TL Monitör Tavsiyesi
Merhabalar, bütçem başlıkta ki gibi 7500 TL Sapphire Rx 5700 XT Nitro+ ekran kartı kullanmaktayım. Şuan kullandığım eski bir lcd tv ve artık gözlerimi ağrıttığı için yeni monitör almak istiyorum. 2 K ve Curved olursa çok daha iyi olur benim için ve bu ekran kartına girişleri vs uyumlu olmalı tavsiyelerinize açığım hatta şöyle bir tavsiye aldım şuan aklımda bu var başka önerilere de açığım tabi ki. Ayrıca hoparlör dahil olursa çok iyi olur.
PC Sistem Güncelleme
Merhaba arkadaşlar şuan hali hazırda kullandığım sistemimi ileriye dönük güncellemek istiyorum. Derdim öyle her oyunu en yüksek ayarlarda oynamak değil online oyunlarda yüksek fps alsam yeter, hikaye tabanlı oyunlarda medium ayarlarda oynamakta işimi görür çok fazla görselliğe önem veren birisi değilim performans daha önemli benim için. Şuan ki sistemim;
Ekran Kartı: Saphire RX5700 Xt Nitro+ 8 GB
Ram: Thermaltake Thougram 2xGB 3600 MHz
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Anakart: MSİ B450 Tomahawk MAX
Güç Kaynağı: High Power 750 W
SSD: 240 GB normal SSD var markasını unuttum.
Kasa: Dark Guardian
HDD: 2 TB bununda markasını unuttum :D
Sizce hangi parçalarda değişik yaparak daha ileriye dönük bir sistem toplayabilirim dediğim gibi performans olarak istiyorum ve uzun yıllar beni idare etse yeter :)
Elimden gelse tüm parçaları değiştirmek isterim ama hanımı anca böyle ikna ettim aslında PS5 almak istiyordum ama hanımdan veto yedim madem PS almıyosun bari PC parçalarını yeniliyim çok eski dedim :D
Merhabalar, PC açtığımda karşıma bir sürü dosya ve not defterleri açılıyor aynı bu hacker filmlerinde ki gibi :D Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok virüste görmüyor programlar lütfen yardımcı olun :) Resimleri yüklüyorum buraya şimdiden teşekkürler...
PC Açıldığında Dosyalar ve Not Defterleri Açılıyor
Merhabalar, PC açtığımda karşıma bir sürü dosya ve not defterleri açılıyor aynı bu hacker filmlerinde ki gibi :D Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok virüste görmüyor programlar lütfen yardımcı olun :) Resimleri yüklüyorum buraya şimdiden teşekkürler...
25 K Sistem Tavsiye
Merhabalar, kardeşim için 25 K monitör hariç CS-Go ve League of Legends oynayabileceği bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kasa Önerisi
|
Yeni Sistem
|
Ekran Kartı Kararsızlığı :S
|
Yeni Sistem
|
Pc Ekran Gelmeme Sorunu Acil Yardım
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.216 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware