Şimdi Ara

Ekran Kartı Kararsızlığı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum elimde 4 bine kadar bir ekran kartı bütçesi var sizce öneriniz nedir bir yerde AsRock Radeon RX5700 XT Phantom Gaming OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartını önerdiler, bir yerde MSI RTX 2060 VENTUS XS 6G OC Ekran kartını öneren oldu indirimde bunu gördüm MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8GB GDDR6 256Bit bir türlü karar veremedim lütfen yardımcı olun ama 8 GB istiyorum ekran kartını.

• xfx 5700xt incehesap gaming gecesinde 2800-2900 bandında satılıyor,takip et.
  • Cuma gecesi mi oluyor bu gaming gecesi ? Ayrıca XFX hiç duymadım üstad öyle aşırı bir bilgim yok ekran kartlarıyla ilgili yani bana şu ekran kartı daha iyi diyin veya şu ve şu ikisinden birini seç diyin ben onlara focuslanayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botulinum -- 22 Nisan 2020; 15:53:38 >
  • 5700xt bakabilirsiniz. 4000 TL fiyat bandına çıktığınızda RTX 2060 6gb olan model kesinlikle almayın.
  • 5700 xt al hangisini iyi fiyata bulursan.

XFX iki çeşit modeli var birinin vram 103 derecelere vb çıkıyordu incelemesinde ondan uzak dur gerisinde sorun yok artık(Asus ve Powercolor'da sorunluydu onlar çözdüler)

XFX RX 5600 XT THICC II Pro sorunsuz olan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 22 Nisan 2020; 20:9:32 >
  • Botulinum B kullanıcısına yanıt
    Hocam, XFX ile ilgili aynı şeyleri düşünmüş biri olarak cevap vermek istedim. Tr'ye yeni gelmiş ve tek distribütörü incehesap diye biliyorum. Geçen Cuma Raw II Ultra modelini 2900 tlye sipariş verdim hafta içinde geldi. Fiyattan ve ürününün bilinmezliğinden korkarak sipariş vermiştim. Okuduğum yabancı kaynaklarda(TRde satışı daha öncesinde olmadığı için kimsenin fikri yok) ısınma problemi olduğu üzerine bir çok yorum vardı. Gelir gelmez kendi sistemim hazır olmadığı için arkadaşıma teslim edip denemesini istedim. 1 saatlik BF 1 ve F1 2019 oyunlarını denememizin ardından sıcaklığın 70 derecenin üstüne çıkmadığını gördük. Uzun süreli kullanmadığımı bir kez daha belirteyim fakat ilk izlenim olarak hiçbir problemi yoktu
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanıltmayın. RAW 2 ultra'da sorunsuz. 2 model yok sadece. Ayrıca thin 3 modeli yeni revize hali. 2899 liraya xfx 5700xt raw 2 ultra aldım 73 dereceyi geçmiyor sıcaklık. kasa içi sirkülasyonda çok önemli.
  • Geous G kullanıcısına yanıt
    XFX bayadır ekran kartı üretiyor özellikle AMD kanadına. Ayrıca yeni gelmedi TR'ye. 6850 modelini de vatan bilgisayardan almıştım en az 6-7 sene önce. O zamanlardan beri var. Sadece satış olarak heralde 2-3 yıldır farklı distiribütör ile çalışıyor. Marka köklü kötü değil asla. Size de hayırlı olsun aynı kartı kullanıyoruz. Ben performansından çok memnun kaldım.
  • Haklısınız, TR'den çekildikten sonra tekrar geldiğini belirtmek istemiştim. İyi forumlar
  • Hocam 4000 TL butcen varsa rtx 2070 süper satan arkadaş var sıfır zotac satıyor.onu al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.