![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
UPS Önerisi verebilir misiniz
Dostlar 650W Psu olan sisteme nasıl bir UPS ile güç vermem ideal olur ?
Diğer sistem bileşenleri :
R5 5600
RX 6700XT
2x8 16Gb Ram
1Tb m2 Ssd
B450M Anakart
R7-4800H + RTX2060 / R7-4800H + RX5600M
Sorum başlıktaki gibi dostlar hangi kombini tercih etmek daha avantajlı ?
4 Üründen Hangisi ?
Ürünler sınırlı stokta olduğu için özelliklerini yazacağım sadece , yardımcı olursanız sevinirim...
Marka : Dell Marka : Monster Marka : MSI Marka : Lenovo
İşlemci : i7-10750h İşlemci : i7-10750h İşlemci : i7-9750h İşlemci : Ryzen7-4800h
Ram : 16gb Ram : 16gb Ram : 8gb (sonradan ram ekleyebilirim) Ram : 16gb
Ekran Kartı : Gtx1660ti Ekran Kartı : Gtx1650ti Ekran Kartı : Gtx1660ti Ekran Kartı : Gtx1660ti
Fiyat : 11k Fiyat : 9.5k Fiyat : 10k Fiyat : 10.5k
Amd işlemciler ısınıyor deniliyor , monster'ı da tavsiye eden olduğu kadar etmeyende çok ram eklemesi ile msi alsam genel kullanım olarak yeterli gelir mi diye düşünüyorum dell'de soğutmanın kronik
sorunlu olduğu söylentileri var kafam biraz karışık açıkçası bu dördünden hangisini alırdınız siz olsanız diye atayım soruyu ortaya fikri olan fiyat ve özellikler olarak değerlendirip bi fikir versin :)
9-11k arası diğer önerilerede açığım
Laptop Açılışta 3-4 Kez Kapanıyor
Bataryadayken olmayan bir sorun ancak bataryasız prize taktığımda windows kurulu olan hdd , 3-4 kez açılıp kapandıktan sonra tamamen açılıyor. Sorunun sebebi hdd mi yoksa bios piliyle alakalı olabilir mi
çünkü tarih yanlışlıkları da oluyor açıldığında.
Internet Tarayıcı Kurma
Tarayıcıyı SSD veya HDD'ye kurma konusunda hangisi daha mantıklı ? Dizi , film yüklenme hızını etkiler mi veya değmezse hdd'ye kurarak ssd alanından yememiş olmak daha mı iyi olur ?
Hdd Çizilme Sesi
Zaman zaman pc açılırken çizilme sesine benzer sesler çıkıyo hdd'den durum kritik midir herhangi bi donma kasma yok pc'de , hdtune'da gb ile error taramasında herhangi bi sıkıntı gözükmedi bu ses neden
geliyodur ?
Cd'deki Oyunu Sanal Diske Taşıma (?)
Dostlar orjinal cd'deki oyunu PC'de cd sürücüsü bulunmadığı için başka bilgisayardan daemon tools ile çalışabilir iso dosyası formatına nasıl çevirebilirim bilgisi olan yardımcı olabilecek
birileri var mıdır ?
Delta Servis Ekran Değişimi
Redmi 5 Plus kullanıyorum . 1.5 ay kadar önce kırık ekranını yaptırmak için Xiaomi'nin ihracatçı garantisini verdiği delta serviste ekran değişimi yaptırdım. Şu an ekranda dokunmatik sıkıntıları var. Orjinal olur diye kendi servisinde değiştirtmeyi tercih ettim. Orjinal olmayan ekran takmış olma ihtimalleri var mıdır ? Anlama yolu yöntemi varsa tüketici hakem heyeti gibi bi kuruma başvurarak yeniden ekran değişimi yaptırma veya ödediğim parayı geri alma şansım olur mu ? Yoksa bile en azından ekranın orjinal olup olmadığını anlamanın bi yolu yordamı var mıdır servisten bi kağıt falan vermeleri gerekir miydi bununla ilgili ? Aydınlatan olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
Orjinal Batarya Nerden Alınır veya Alınabilir mi ?
İnternet ortamında veya İstanbul'da gerçekten orjinal telefon bataryaları satan yerler var mı ? Bir de bunların orjinalliğini anlamanın en net yolu nedir ?
Msi Afterburner Osd Problemi
Şu videodakileri uyguladım bilgi ekranı sekmesinden kısayol tuşu da atadım ancak olmadı , video 2015'e ait msi sitesinden beta olmayan sürümü indirdim nasıl ayarlayabilirim ?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.135 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)