Redmi 5 Plus kullanıyorum . 1.5 ay kadar önce kırık ekranını yaptırmak için Xiaomi'nin ihracatçı garantisini verdiği delta serviste ekran değişimi yaptırdım. Şu an ekranda dokunmatik sıkıntıları var. Orjinal olur diye kendi servisinde değiştirtmeyi tercih ettim. Orjinal olmayan ekran takmış olma ihtimalleri var mıdır ? Anlama yolu yöntemi varsa tüketici hakem heyeti gibi bi kuruma başvurarak yeniden ekran değişimi yaptırma veya ödediğim parayı geri alma şansım olur mu ? Yoksa bile en azından ekranın orjinal olup olmadığını anlamanın bi yolu yordamı var mıdır servisten bi kağıt falan vermeleri gerekir miydi bununla ilgili ? Aydınlatan olursa güzel olur şimdiden teşekkürler |
Delta Servis Ekran Değişimi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne kadar ücret ödediniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
400 maalesef , alıntı olmadığı için bildirim gelmemiş yeni gördüm mesajını dostum kusura bakma geç cevap verdiğim için
-
Merhaba,
Gerekli kontrolleri sağladığımızda cihazınızın tarafınıza 13/11/2020 tarihinde teslim edildiği görüntülenmektedir. Cihazınıza yapılan teknik incelemelerde ise ürünün yetkisiz müdahaleye maruz kaldığı ve ekranının kırık olduğu tespit edilmiştir. Garanti şartlarında açıkça belirtildiği üzere ekranın kırık olması ve yetkisiz müdahaleye maruz kalması nedeni ile ücretli onarım prosedürü dahilinde ekran değişimi yapılmış parça durumu ise 'Sadece Parça Garantisi' şeklinde sizlere teslim edilmiştir.
Ücretli onarımı ve parça değişimi sağlanan cihazlara sistemlerimizde 6 ay parça garantisi tanımlanmaktadır. Cihazınıza tanımlanan parça garanti süresi devam etmektedir. Cihazda sorun yaşıyorsanız servis noktasına tekrar yönlendirebilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
delta orjinal parca kullanmiyor diyorlar hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 11 Şubat 2021; 1:0:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X