Disk klonlama
|
Udemy video bilgisi gitmeme sorunu
|
AMD Ryzen 3 1200 AF ani ısı yükselmesi
Arkadaşlar AMD Ryzen 3 1200 AF kullanıyorum, son birkaç haftadır işlemcide hissettiğim bir sorun var, işlemci birden 5-10 derece ısınıp tekrar soğuyor, aslında bu pek umurumda olmazdı fakat, her işlemci ısındığında fan devir artırdığı için rahatsız edici bir ses ortaya çıkıyor. O.C. lu olarak kullanıyorum işlemciyi, 3,85 Ghz 1.30 V Anakart MSI B450M PRO-M2 MAX
Şarkı listesi arıyorum
Türkçe veya İngilizce fark etmez. Mümkünse içinde pek rock parça olmayan müzik listeleri arıyorum. Türkçe pop şarkıların remixli versiyonlu listeler de olabilir. Sadece YT Music listeleri paylaşın lütfen.
TYT de 45 net, AYT de 10 net yapıyorum, TYT de 90, AYT de 55 net e çıkmayı istiyorum, KATÜ yazılım mühendisliği düşünüyorum, sınava 180 gün var. Çalışmaya başlıyorum.
Umarım emek veren herkes hakkını alır.
Sapphire teknik servis yalan söylüyor
RX 570 ekranda renkli kare problemi
|
Düşük Isı Tehlikeli Mi?
geçenlerde bi bilgisayarcıya gittim arkadaşım için termal macun aldım konu ekran kartı sıcaklıklarına falan geldi ben de normalde 75 derecelerde çalıştığını fakat afterburner ile fanı %27 lere çıkararak sıcaklığı 55 derecelere düşürdüğümü söyledim o da bunun zararlı olduğunu söyledi ve kafam karıştı şuan. Ekran kartının yükte 55 derecelerde çalışması ona zararlı birşey mi?
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.716 (Bu ay: 226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware