|
RX 570 ekranda renkli kare problemi
-
-
ekran kartı çipset sorunlu garantisi varsa garantiye göndermelisin acil.
-
-
Memtest86 ile test yapman mümkün mü hocam ? yapıp sonucu paylaşırsan sevinirim
-
2 dk ya indirip yapıyorum -
Memtest86 nın nasıl birşey olduğunu şimdi öğrendim yaklaşık 2 saat sürüyormuş 😊 belki yarın yapabilirim ve atarım -
memtest86 kesin cevabı verecektir sorun ekran kartın da olmayabilir umarım değildir. ram kaynaklı sorun olabilir. driver ile ilgili sıkıntı olabilir psudan kaynaklı olabilir ekran kartını yeterli beslediğine emin ol.
-
Beslemede herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 80+ 550w power supply ım var driver ile ilgili olmadığına da eminim çünkü çok driver ile denedim. Memtest86 yı başlattım şuan devam ediyor tahminen 1 saat içinde biter diye düşünüyorum. -
chip bozulmuş lehimler yenilenecek garantisi varsa gönder
-
-
-
Kartın 3. Haftalarında çıktı bu sorun ve o zamandan beri belki düzelir diye kullanıyorum. O zaman şimdi Sapphire in yetkili servisini bulmak lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfln61
Kartın 3. Haftalarında çıktı bu sorun ve o zamandan beri belki düzelir diye kullanıyorum. O zaman şimdi Sapphire in yetkili servisini bulmak lazım.kutu içerisin de garanti belgesin de yazıyordur servis için iletişime geçeceğin yer. mutlaka ilgilenirler onarım veya değişim olur.
-
Umarım değişim yaparlar onarım olmaz -
kartı nereden aldınız ?
-
Hepsiburada -
Bugün servise verdim test edilip bakılacakmış. Umarım değişim yaparlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfln61
Bugün servise verdim test edilip bakılacakmış. Umarım değişim yaparlar.yılbaşından önce vermeniz iyi olmuş en uygun çözümü sunarlar merak etmeyin değişim gerektirecek bir sorun varsa değişim yaparlar sapphire kart sonuçta bilinen bir marka ve garantili. ufak bir sorun varsa da onarım yaparlar çok sorun etmeyin bunu.
-
Ekran kartından bilgi geldi nasıl olduysa servis arızaya rastlayamamış ve kartı geri göndericek. -
Konuya güncelleme getireyim kart geldi ve kartı taktıktan 10 dk sonra aynı hatayı aldım ve ben de hatanın videosunu çekip şikayetvar.com a da şikayet oluşturarak tekrar garantiye gönderdim. Bu sefer de arızaya rastlanmadı derlerse tüketici heyetine başvuracağım.
Benzer içerikler
- zotac ekran kartı alınır mı
- üçlü ara bellekleme nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- geforce 940mx
- düşey senkronizasyon nedir
- en iyi ekran kartı
- radeon 780m
- rtx 5090
- nvidia geforce 8800gt
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X