Şimdi Ara

RX 570 ekranda renkli kare problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Konuyu hortlatıyorum, kart bozuk çıktı doğal olarak servis değişim istemedi para iadesi yaparız dedi ben de değişim istediğim için tüketici hakem heyetine verdim, 3 Mart 2021 de tüketici hakem heyetine başvurdum dosyayı oluşturdum, 9 ay heçti henüz tık yok, yasal süreç maksimum 12 ay, bekliyorum.

• Toplamda yaklaşık 13-14 aydır uğraşıyorum ve artık bu ay sonunda bir karara bağlanılacağını öğrendim tüketici hakem heyetinde, kısacası 1 hafta kaldı sonuca, umarım haklı çıkarım, gerçi haklı çıkınca nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum çünkü benim kartımdan piyasada kalmadı, sıfırı da üretilmiyor zaten, tekrardan güncelleme getireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfln61 M kullanıcısına yanıt

Sapphire almayın aldırtmayın. Ortalıkta amd sürücü güncelleyemiyor yeahh diyenlerin çoğusu aslında Sapphire mağduru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar açıklandı, haklı çıktım, değişim için hepsiburada ile iletişime geçtim, hepsiburada ile olan mesaj trafiği devam ederken gün içinde arena bilgisayar (sapphire yetkili servisi) beni aradı ve yurt dışından benim için Sapphire RX 570 getirttiklerini, tarafıma yeni ekran kartını vereceklerini söylediler. İlk başta sevindim fakat sonra düşününce bu kadar saçma birşey olamayacağını fark ettim. Resmen 1 yıldır stoklarımızda yok diyip değişim yapmadıkları ekran kartını Tüketici hakem heyeti kararı çıkınca yurt dışından getirtmişler. Tabi benim bu süreçte yaklaşık 1 yıllık bir mağduriyetim söz konusu. Sanırım bu olay hepsiburada dan habersiz gerçekleşmiş, o yüzden henüz gidip kartı almadım, hepsiburada ile konuşup ona göre bir yol izliyeceğim. Kısacası, sabreden derviş muradına ermiş fakat arada 1 yıl heba olmuş. Bu arada kesinlikle ve kesinlikle bir daha elektronik ürün alırken teknik servisi arena bilgisayar mı diye bakacağım bundan sonra. Arena bilgisayarın müşteri memnuniyeti ile hiçbir ilgi alakası yok, birşeyden anladıkları da yok zaten, ekranda uzun kullanım sonucunda kareler oluşuyor diye göndermiştim, furmark testi yapıp, görüntü var diyerek geri yolladılar kartı. Haklıysanız vazgeçmeyin dostlar, hepinize iyi forumlar.

• o hatanın aynısını aylarca bende aldım en sonunda çözdüm.düzgün bir şekilde ddu ile amd driver kurdum ve sapphirenin trixx programını kaldırdım.bir dahada hata almadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.