Rs385S 60w, 12V 32000 RPM motor nasıl bulurum.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi elimde aprilla araç süpürgesinden çıkma bir motor var. Motor ile ilgili birkaç sorum olacaktı.
1-) Bu motor güçlü bir motor mu?
2-)zarar vermeden nasıl çalıştırabilirim.
3-) 32000Rpm güçlü olduğu anlamına gelirmi, motorun gücünü ne belirler (w, V, rpm değeri gibi)?
4-) bu motor fırçalı veya fırçasız, reduktorlu veya reduktorsuz mu?
Merhaba arkadaşlar. Bende bu kulaklıktan var bir sürü yol denedim bir türlü 7.1'i aktif edemedim.
Normal tak çalıştır mantığında sesler Surround gibi geliyor ancak ses kasmak çok zor(bence yanlış veriyor yani stereo veriyor sesleri).
Şu anki durumu adım adım anlatacağım.
-Şu an bilgisayarımda 3 adet sürücü yüklü bir tanesi Razer snyps birisi Realtek biriside ekranın kendi ses kartı.
- Realtek de uzamsal ses kartını aktif etmeye çalıştığım zaman kapalı olarak gözüküyor halbuki mono ses devre dışı açamadım ve aygıt yapılandırmasında SINA kısmına tıkladığımda 7.1'i seçersem sadece stereo olan kısımlardan ses alıyorum.
Gördüğünüz gibi Windows Sonic kapalı.
Mono kapalı.
İki testte de 7.1 kısımları ses vermiyor.
Burada monitörün sürücüsünü seçiyorum ve Windows Sonic seçilsede test kısmında sadece stereo testi var YouTube videolarında 7.1 testi denedim bir fark yok.
Burada Razer synpys programının sürücüsü var burada uzamsal ses açılmamasına rağmen sınama kısmında her bir hoparlörden ses alabiliyorum ancak ses cızırtılı.
Lütfen yardımcı olun bir türlü 7.1'i aktif edemedim.
Oyunda iken Monitörde Görüntü Gitmesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Başımdaki bir beladan bahsetmek istiyorum. RDR2 sürekli olan çok nadir valorantta da başıma gelen bir olay. Birden ekran gidiyor oyundaki ortam sesleri gelmeye devam ediyor ve monitör görüntü alamıyor. önce hdmı1-2 sonra dvi kontrolü yapıyor ve görüntü bulamıyor. bilgisayarı açma kapama tuşu ile tekrar açmak zorunda kalıyorum. sizce sebebi nedir ekran kartı mıdır yoksa Monitör olabilir mi? monitörümde freesync özelliğini açınca bazı sıkıntılar yaşıyorum sürekli donma gibi donmayla beraber gelen yeşil ekran sorunu gibi daha önce garantiye yolladığımda bana sorun olmadığını anakartım ila uyum sorunu yaşıyor olabileceğini söylediler
NOT= amd radeon güncel
NOT= Kapandığı anda ekran kartı ısısı normal düzeyde
SİSTEM ÖZELLİKLERİ :
8GB RAM
AMD RYZEN 5 3600
ASUS DUAL RX 580 8GB
600w PSU
ACER 23.8'' Nitro QG241Ybii monitör
Sistem karsilastirmasi
|
G230 mic sorunu
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 820 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware