Şimdi Ara

Realtek sürücü, Asus TUF H3 7.1 ses sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu kulaklıktan var bir sürü yol denedim bir türlü 7.1'i aktif edemedim.

Normal tak çalıştır mantığında sesler Surround gibi geliyor ancak ses kasmak çok zor(bence yanlış veriyor yani stereo veriyor sesleri).

Şu anki durumu adım adım anlatacağım.

-Şu an bilgisayarımda 3 adet sürücü yüklü bir tanesi Razer snyps birisi Realtek biriside ekranın kendi ses kartı.

- Realtek de uzamsal ses kartını aktif etmeye çalıştığım zaman kapalı olarak gözüküyor halbuki mono ses devre dışı açamadım ve aygıt yapılandırmasında SINA kısmına tıkladığımda 7.1'i seçersem sadece stereo olan kısımlardan ses alıyorum.

Gördüğünüz gibi Windows Sonic kapalı.

Mono kapalı.

İki testte de 7.1 kısımları ses vermiyor.

Burada monitörün sürücüsünü seçiyorum ve Windows Sonic seçilsede test kısmında sadece stereo testi var YouTube videolarında 7.1 testi denedim bir fark yok.

Burada Razer synpys programının sürücüsü var burada uzamsal ses açılmamasına rağmen sınama kısmında her bir hoparlörden ses alabiliyorum ancak ses cızırtılı.

Lütfen yardımcı olun bir türlü 7.1'i aktif edemedim.

• kulaklik kullabirken 7.1 sesi acmayin stereo yada headphones olarak secin sonrada dolby yada dts eklentilerini calistirin kulakliginiz gercek 7.1 degilse 7.1 secmeyin gercek 7.1 kulakliklarda 8 ila 10 ayri surucu bulunur onun disindaki tum 7.1 ler yazilimsal htrf tabanli 7.1 dir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.