Mobil bankacılık güvenliği hakkında
Arkadaşlar yabancı birinin mobil bankacılığa girebilmeleri için ne gibi bilgiler gerekli.
En kötü senaryoyu düşünelim şimdi diyelim ben kimlik bilgilerim, tel no vs. çalan (mernis gibi) biri bankayı arayıp "benim tel no değişti yenisi bu mobil bankacılığa girebilmem için değiştirebilir misiniz" dese.
Daha sonra banka kimlik bilgileri ile bu kişinin telefon numarasını güncellese benim mobil bankacılığıma girmiş olacak.
Bu benim aklıma gelen, olur olmaz bilmiyorum. Böyle veya buna benzer bir şey mümkün mü?
TC İle Ne Yapabilirler
Arkadaşlar bir sosyal platformda bir belge yayınladım ancak TC kimlik numaramı sansürlemeyi unutmuşum ve bu belge 65k görüntülendi, sadece TC no gözüküyordu ama.
Fark edince kaldırdık tabi ama gören gördü, TC kimlik numaram ile kötü niyetli birileri ne yapabilir.
Arkadaşlar merhaba, ben 2.sınıfı yeni bitirdim ve 30 günlük bir stajım var.
Staj başvurusu yaptığım yer üst düzey bir yer, not ortalamam yüksek olduğu için kabul ettiler sanırım hiç sanmıyordum kabul edeceklerini.
Ancak gözümü bir hayli korkutuyor, oraya gidince yetersiz kalacağımı vs. düşünüyorum, evet onlar benden işe yaramamı beklemiyor amaçları bana bir şeyler öğretmek ancak korkuyorum.
Korkuyor olmamın asıl sebebi okuduğum üniversitenin Anadolu'da adı çok bilinmeyen bir üniversite olması.
Sınıf arkadaşlarımla kendimi kıyaslayınca ileride olduğumu düşünüyorum çoğuna proje ödevlerinde yardım edip geçirmişimdir ortalamamda zaten yüksek.
İnsan bilmediğinden korkar misali neyle karşılaşacağımdan bilmediğimden dolayı korkuyorum, bir akıl vs. verirseniz sevinirim teşekkürler.
Apple Sitesinden Banka Kartı Kabul Etmiyor Ne Yapmalıyım
Arkadaşlar mac almak istiyorum banka kartından ödeme yapamadığımda araştırdım sadece kredi kartı ile oluyormuş, Benim kredi kartımda 2k limit var nasıl olacak şimdi?
Bu konularda inanılmaz cahilimdir kusura bakmayın.
Arkadaşlar mac almak istiyorum banka kartından ödeme yapamadığımda araştırdım sadece kredi kartı ile oluyormuş, Benim kredi kartımda 2k limit var nasıl olacak şimdi?
Bu konularda inanılmaz cahilimdir kusura bakmayın.
Komple Restorasyon Maaliyet
Arkadaşlar merhabalar.
W140 kasa s320 Mercedes S bakıyorum, fiyatlar 100-200 civarı aracın durumuna göre.
Bir aracı (burada örneğimiz bu araç) komple yürüyen ,motor şanzıman ,iş dış kozmetik restorasyon, yani aracı sorunsuz sıfır durumuna getirmek ne kadara maal olur, istanbul da güvenilir bir usta da.
Tabi ki fiyat aracın durumuna göre değişir ancak ortalama bir fiyat çıkarabilir miyiz ?
3000-4000 Arası Tavsiye
|
Açık parfümde sonuç.
|
Anlamsızca gelen BİP sesi
|
Parfüm nasıl kokar.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 79
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37.733 (Bu ay: 882)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Erkek Kişisel Bakım