Herkese selamlar arkadaşlar,
Bikaç ay önce 2004 1.4 atmosferik fiestamı 130 bin civarına sattıktan sonra 2. el bir araç satın almaya karar verdim, sanayici bir arkadaşımda 250 bin kilometrede 2013 bir polo 1.6 tdi var. Aracı birkaç kere kullandım, çekişi gidişi şanzımanında herhangi bir problem göremedim. Aracın şase direkt podyesinde herhangi bir işlem yok. Kapılarda lokal boyalar ve çamurluk değişeni mevcut, tavanda ve bagajda herhangi bir boya yok ancak ön kaputun sağ ucunda 1-2 karışlık bir boya mevcut, arkadaş sanayide kamyonun dönerken kasasının ucunda bir demirin o bölgeyi bayağı çizdiğini söyledi, kaza ondayken olmuş. Tabii ki aracı satın alırken a dan z ye ekspertiz yaptıracağız ancak şöyle bir piyasaya göz attığımda eli yüzü düzgün boyasız değişensiz bir araç bakmaya kalktığımda fiyatlar 350 binlerden başlıyor. Aylardır da doğru düzgün bir araç bulsam fiyatı bana uymuyor vb. Bu aracı ise dost işi 220 bine satabileceğini söyledi, acaba boya değişene bakmak 2022 yılında 20li yaşlarındaki bir genç için biraz lükse mi kaçıyor? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Daha önce bu kadar yüksek kilometrede ve dizel bir araç tecrübem olmadı. Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.029 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası