Türk Telekom PPP Ağ Geçidine erişilemiyor sorunu
Merhaba arkadaşlar, 18 Ocak 2021 tarihinden beri Şahinbey/Gaziantep'te internette kopmalar yaşıyorum. Türk Telekom'u ilk kez bunun için aradığımda kendilerinde kaynaklı bir problem olmadığını, modemimin üreticisinden (ZyXEL) destek almam gerektiğini söylediler. Onları da aradım, servis yetkilisi anydesk üzerinden bilgisayarıma bağlandı ve modemin arayüzünden sinyal gücünü yükseltti, aynı zamanda modemin eskidiğini, yenisinin alınması gerektiğini söyledi. Uğraşmamak için de başka firmaya geçelim, taahhütümüzü iptal ettirelim deyince 1247 TL taahhüt cezası çıkardılar. Dayım bilgisayarcı, ona bahsettim bana bir tplink modem gönderdi. Yeni modemi kurduktan 2 gün sonra internette kopmalar yine başladı. Modem arayüzünden tanılama yaptığımda 1 yazdığım IP adresi genelde kırmızı oluyor, ancak karışında hiçbir şey yazmıyor. 2 yazdığım kısımla da çok fazla karşılaşıyorum, ancak en çok 3. ile. Ping Yerel Domain "4/0" "Yurtiçi sitenin ismi çözülemiyor." şeklinde hata veriyor. Ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Acaba bu denemenin cevap anahtarı olan var mı dershane bize atmadı.
Güncel dershane - Gaziantep
|
Telefondan Girdiklerime Bilgisayardan Giremiyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.019 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet