1.5 yıl önce aldığım samsung çamaşır makinasının körüğünde küçük bir parça kopma meydana geldi. Konu ile ilgili servisle iletişime girdiğimde körüğün garanti kapsamında olmadığının elbise sıkışması nedeniyle olabileceğini söyledi. Sıkışmanın mümkün olamaz çünkü cama bitişik kısımda sorun var cam zaten koruyor velevki sıkışma olsa bile tasarım ile ilgili bir sorun var demek ki. Konuyu biraz araştırdığımda bu konunun samsung makinelerde kronik sorun olduğunu gördüm. Muhtamelen lastik kalitesiyle alakalı. Bunu da hiç bakmadan müşteriye yıkıyorlar. Bu konuyla ilgili 8nternette şikayetlere bakarsanız bir çok mağdur görürsünüz.
Samsung telefon aldım kasıyor, soketi kırıldı.
Tablet aldım 5 ayda soketi kırıldi.
Televizyon aldım uydusunda sorun var.
Klima aldım çok ses yapıyor.
Bende biraz hakkettim bunu baska marka yok gibi hep samsung aldım ve hiç bir sorunu garanti karşılamıyor. Üstüne üstlük servisleri fahiş fiyatlar istiyor bize yaptırmazsan garanti dışı kalır diyor. Anlayacağınız samsung garantisi olmasa daha karlı olursunuz. Ben 450 tl vermektense garantiyi bosverip dısarıdan usta cağıracağım Sakın üzerınde yazan 5 yıl garanti, 10 yıl garanti yazılarına kanmayın.
Sahibinden.com Hesabım Çalındı
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.207 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap