Merhaba,
Öncelikle herkese iyi haftalar dilerim. Bir konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan destek rica edeceğim.
Laptop'umda bitlocker tarafından şifrelenmiş bir disk mevcuttu pc formatlayacağım için şifresini açarak (disk'in) dosyaları harici hard diskime aldım. Ancak şuanda dosyalara erişim sağlayamıyorum, bütün dosyalar tek tek şifreli şekilde yer alıyor.
Bitlocker ile şifreleme yaparken oluşturulan recovery key ve identifier(Tanımlayıcı) text dosyası da aynı klasörün içerisinde yer aldığı için oda şifreli ve erişimim yok. Sadece text dosyasının ismini identifier(Tanımlayıcı) kodu ile kaydetmişim ama dosya şifreli olduğu için elimde 48 haneli recovery key yok. Dosyaları herhangi bir şekilde müdahale ( taşıma , mail ile gönderme vs ) sağlayamıyorum.
Bitlocker ile şifreleme yapılan bilgisayarın windows mail hesabına girdim herhangi bir mail vs bulma umudu ile yok, hesap ayarlarından bitlocker ile ilgili herhangi bir şifrelenmiş disk yer almıyor , format attığım için muhtemelen.
internetten yaptığım araştırmalarda windows shell ile manage-bde gibi komut sistemiyle bir şeyler denedim ama olmadı. Dosya sahipliğini vs değiştirdim yine işe yaramadı.
Bilgi ve desteğinizi rica ederim.
Saygılarımla.
|
Ev almayı düşünüyorum #hadi içeri [İSTANBUL]
|
|
Efsane indirim Little Caesars'dan [SS'li]
Türk Mars'a giderse ilk ne yapar ?
|
Ben miyim sadece bunu hisseden ?
|
Yakın tarihli tatil önerisi olan ?
|
Su çok güzel sende gelsene. |
Sözüme tamah etmiyorsan güven problemlerimiz var demektir. |
Lanet olası federaller |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 6.395 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic